Защо да участваш?


Ние вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни необвързани, които също като теб търсят нови запознанства.
40% от хората, които посещават Бързи Срещи за пръв път, идват по препоръка от приятел. На въпроса „Би ли дошъл повторно?” 60% от участниците отговарят „Твърдо Да” и 36% с „По-скоро Да”. На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност за повторна среща с човек, с когото са се харесали взаимно.
Но най-важното и радващото ни доказателство за успеха на запознанствата на живо са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на тези срещи.

Откъде произхождат?
Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Този тип събития възниква в САЩ в края на 90-те години и от началото на XXI век започва да набира бърза популярност в цял свят. В България този тип събития за необвързани са сравнително нови. Започнахме да организираме такива събития през януари 2011 година и вече проведохме близо 400. Заменихме английския термин с българския еквивалент, който е точен и ясен еквивалент.
В началото не беше лесно да убедим необвързаните, че Бързи Срещи са интересен и забавен начин да срещнеш други хора, които също като теб търсят нови запознанства. След почти 5 години, над 400 Бързи Срещи с повече от 8,000 участника и стотици новосъздадени двойки ежегодно, можем уверено да кажем, че в България те вече са най-харесвания и успешен начин за запознанства на живо.

Как протичат?
Събираме 10 мъже и 10 жени на близка възраст. Всеки се среща за по 6 минути с представителите от срещуположния пол, като отбелязва на специална форма с кого би искал да се срещне повторно. След това участниците имат на разположение около 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещата на всички участници.

Предимства
Пестиш време и усилия
10 първи срещи за една вечер: Помисли си колко време, усилия, чакане и средства са били необходими за последните ти 10 първи срещи. Независимо дали търсиш сред познати, колеги или сред посетителите в нощни клубове, уреждането на първа среща си е ангажиращо събитие. А тук ще имаш 10 първи срещи с хора, които също желаят нови запознанства и са необвързани.

Общуваш на живо
Сайтовете за запознанства и on-line общуването станаха част от процеса на търсене на партньор в 21 век. Но при Бързите Срещи  общуваш  на живо с хора от твоята възраст, които при това присъстват със собствената си самоличност. За да гарантираме това,  ние проверяваме  лични  карти на входа. Твоите връстници  също като теб желаят да завържат нови запознанства и са дошли на събитието с тази цел.  След  общуване лице в лице  можеш да прецениш  с кого искаш да се срещнеш повторно.

Партньорите съответстват по възраст
Възрастта е един от най-важните фактори за избор на партньор. Нашите Бързи Срещи дават възможност да срещнеш други 10 необвързани, които са подходящи за твоята възраст съобразно преобладаващите предпочитания в България. По тази причина ние организираме групите в тесен диапазон от 8 до 10 години и проверяваме възрастта по лична карта още на входа.

Имаш време да помислиш
Имаш на разположение 18 часа от началото на срещата да решиш кого би искал да срещнеш повторно, за да го въведеш в модула за автоматично отчитане резултатите от срещите на сайта ни, който след това ще ти изпрати резултатите.

Срещаш само нови хора
Разработихме система, която не позволява да се реистрираш за участие в Бързи Срещи, ако там вече се е записал човек, когото вече си срещал.

Получаваш обратна връзка
На следващия ден ще получиш мейл с информация за резултатите: колко харесвания имаш, имената и данните за контакт на хората, с които сте се харесали.

Без нужда от неудобна размяна на телефони
Тук няма да те тревожат въпроси от рода на “Как да поискам телефона?”, “Как да не дам телефона си без да го обидя?” и т.н. Искането и размяната на телефони е забранено по време на срещите. Системата ще ви размени контактите, само ако сте се харесали взаимно. Освен това имаш право да избереш дали да дадеш само за контакт само мейл, телефон или и двете.

Гаранция, че ще си харесаш някого
Почти всички, които идват на Бързи Срещи, са образовани, реализирани, динамични и със съвременно мислене. Затова ние гарантираме, че ако не харесаш никого,  ще ти дадем безплатен билет за участие в друго събитие, за да пробваш шанса си отново. Пълните условия на тази гаранция са описани подробно в чл. 9 на нашите Общите Условия.

В заключение бихме искали да ти препоръчаме да прочетеш нашия "Пътеводител за първа среща".

Ако желаеш, можеш да продължиш и по-нататък, включвайки се в някой от различните коучинги. В групи от 4-6 човека под ръководството на консултанти-психолози екипа ни ще можеш да упражниш и подобриш знанията и уменията си вобщуването с противоположния пол.

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2017