Как протичат Бързите Срещи

Бързи срещи, 07.12.2013

Няколко важни препоръки преди да дойдеш:
- Ние не одобряваме използването на наркотици и прекомерната употреба на алкохол и не допускаме участие в наши събития при видими признаци за наркотично или алкохолно опиянение. Не разрешаваме пушенето в залата, където провеждаме нашите събития.
- Носи си личната карта или друг еквивалентен документ за самоличност, ще я проверим още на входа и няма да те допуснем без нея.
- Прекомерните аромати обичайно не са добро решение, независимо дали са парфюм, одеколон или чесън.
- Облечи се подходящо – елегантни и удобни дрехи, с които се чувстваш добре и не забравяй, че все пак отиваш на 10 първи срещи.

Добре дошъл в клуба ни
В уречения ден си вземи доброто настроение и ела в клуба ни 15 минути преди обявения час в нашия клуб на улица "Банат" 28, само на 100 м от МОЛ "Парадайз", уютно място с тиха музика и свещи. Подробно описание как да стигнеш до клуба ни можеш да намериш на страницата на всяка наша среща и на сайта в раздел "За нас – Контакти".
Молим да не закъсняваш, тъй като ще има около 20 човека, които очакват нетърпеливо началото на събитието и твоето закъснение ще попречи да започнем навреме. На входа ще те посрещнем, ще проверим съответствието на данните ти по лична карта, ще ти дадем лист с инструкции и с формуляр за записки и ще те почерпим с вода и топла напитка. До началото на събитието настаняваме отделно жените и мъжете, за да се запознаят помежду си и да се поотпуснат, докато изчакваме да се съберем всички.
Когато всички се съберат или най-късно до 15 минути след уречения час откриваме Бързите Срещи. Правим кратък инструктаж и настаняваме първо жените, а след това и мъжете по съответните маси – всяка двойка на отделна маса.

Първият звънец
Той оповестява началото на първата среща. От тук нататък имаш 6 минути, за да разбереш дали искаш да се видиш пак с човека отсреща. Няма правила, но обикновено в началото двете страни се представят, а после остават няколко минути, в които разговорът тече свободно, без конкретни теми. Бихме препоръчали да не се държиш като на интервю за работа, а по-скоро да си представиш какво би правил/а при напълно случайно запознанство.
След 6 минути ще чуеш звънец, обозначаващ края на срещата. Дамите остават на местата си, а господата се преместват на следващата маса. Масите са номерирани и мъжете се придвижват към следващата по възходящ ред маса. Ние сме винаги наблизо за упътване при необходимост. Обичайно оставяме около 1 минута между всеки кръг, но при всички положения не започваме новия преди всички да са готови за следващата си среща. От тук нататък всичко се повтаря още 9 пъти.
Даването на свои контактни данни на отсрещния или въпроси от типа "Харесваш ли ме?" или "Ще ми дадеш ли лайк?" поставят отсрещния в неудобно положение и затова не са разрешени.

Последният звънец
След края на срещите трябва да прецениш с кого би желал/-а да се срещнеш повторно. Препоръчваме след всяка среща да си записваш нещо кратко за съответния човек и дали искаш да се видиш с него отново. Отбелязвай по няколко ключови думи, които да ти напомнят за него, тъй като след разговорите с всички участници има опасност впечатленията ти да се замъглят. Според нас е препоръчително да разчиташ на първото впечатление.
Имай предвид, че фактът, че посочваш някого за повторна среща, не те задължава непременно да очакваш мигновена сериозна връзка с въпросния човек. Идеята на повторната среща е да се уверите дали има химия и прехвърчат искри или тръпката от първото запознанство всъщност е била тръпката от Бързите Срещи.
В случай, че не си сигурен/-а дали искаш или не повторна среща с определен човек, препоръчваме все пак да му дадеш шанс и да се срещнете отново, за да доуточните първоначалното мнение. Ако решиш да участваш в други наши Бързи Срещи, няма да срещнеш отново същия човек, защото автоматичната система на сайта няма да ти позволи да се запишеш, ако тя/той вече се е регистрирал/-а.

На финала
Разполагаш с 18 часа след началото на Бързите Срещи, в които да обмислиш и да решиш с кого би искал да се срещнеш повторно. Когато си готов с избора си:
- Влизаш на нашия сайт в профила си и ще видиш банер „Имаш непопълнена анкета за събитие, ако искаш да я попълниш, кликни тук!” заедно с оставащото време и линк, чрез който директно можеш да преминеш към анкетата;
- Ако не искаш да попълниш анкетата в този момент, можеш да го направиш и по-късно, като влезеш в „Моят профил” -> „Попълване на резултати”.
- Ще видиш таблица с имената на хората, в която трябва да маркираш имената на хората, които би искал да срещнеш повторно, и, ако искаш, да им оставиш текстово съобщение, което ще бъде изпратено само в случай на съвпадение.
Ако не харесаш никого, попълваш празна бланка, за да можеш, ако искаш, да се възползваш от условията на нашата еднократна гаранция.

ВАЖНО!  Модулът се затваря 18 часа след започване на срещата и разпраща имейли с резултатите на всички участници!

Получаване на резултатите
Резултатите от срещите съдържат броя на получените от теб харесвания и имената и данните за контакт на хората, с които имаш съвпадение. Можеш да ги получиш по един от следните 2 начина:
1. На мейла, с който си регистриран на сайта – 18 часа след началото на събитието модулът изпраща съобщение с резултати на всички участници. Ако в този срок не си го получил, провери дали не е попаднал в спам папката. Ако го няма там, премини към т.2 (тук по-долу).
2. От 18 до 72 часа след началото на срещата можеш да влезеш в профила си на сайта („Моя профил” -> „Резултати от БС”) и там ще видиш копие от съобщението, което вече ти е изпратено.
Ако и двата начина не работят, можеш да ни звъннеш или пишеш, за да ти ги изпратим ръчно.

След получаването на резултатите
Оттук нататък ти си на ход! Може да си пишете, да се чуете, да се видите пак – и да проверите дали първоначалната симпатия няма да прерасне в нещо още по-красиво и истинско. Въпреки, че двата пола са равноправни, у нас се счита за проява на галантност, ако мъжът бъде по-активната страна при установяването на контакт с дамата, с която има съвпадение.

Коментари:

  • Елиза Димована 16.09.2022 в 00:43ч.
    Е,и аз така се надявам,само че аз очаквам от всякъде по всяко време и по всякакъв начин да го срещна. Хаха И вече се надявам да е съвсем скоро.
  • Николай Недялковна 25.06.2022 в 10:53ч.
    Надявам се при вас да открия моето момиче

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства