Необвързаните - очаквания и реалност

Взаимоотношения и връзки, 03.04.2017

Защо все още съм сам/а?
Какъв е човекът, когото търся?
Къде, кога и как да го намеря?
Къде съм спрямо другите необвързани?

Ако си задаваш подобни въпроси, тази книга ще ти е интересна и дори полезна. Всеки е уникален, но в същото време споделя произход, среда и ценности с милиони необвързани. Тази книга не би могла да ти даде най-верните отговори конкретно за теб. Но тя ще ти опише днешните очаквания на необвързаните българи и защо те често се разминават с реалността.
А ти ще решиш дали искаш да потърсиш своето място в тази пъстра картина, защото животът е това, което ние самите избираме да ни се случва.

Днес над 1/3 от хората около нас живеят сами. През последните десетилетия се затвърди тенденцията към намаляване броя на браковете, увеличаване на възрастта за тяхното сключване и съответно - на възрастта за раждане на първо дете. Има много възможни причини, но според нас основната е разминаването в скоростта на промените в различните сфери на живота ни. От една страна милионите години еволюция са наложили модели, превърнали се в рефлекси при избора на партньор. От друга страна, бързите промени в съвременното общество налагат нови роли и очаквания, които често влизат в конфликт с тези модели и ни объркват.

Убедени сме, че за всеки, който търси, има много партньори, с които би могъл да бъде заедно в добро и в зло. Но постепенно животът ни завърта в един затворен кръг между работа и дом и с времето e все по-трудно да срещнеш такъв човек. Затова от няколко години ние посветихме своите усилия, време и средства, за да предоставим различни възможности за запознанства на живо. Срещайки хиляди необвързани ежегодно, започнахме да виждаме ясно повтарящи се поведенчески модели. Решихме да обобщим своите наблюдения и да ги предоставим на всеки, който има желание да потърси своето конкретно място в общата картина.

Опитахме се да отговорим на някои важни въпроси:
- Какви са причините за нарастващия брой на необвързаните и за увеличаващата се възраст за създаване на семейство и деца?
- Какви са очакванията на необвързаните в България и доколко те се разминават с реалността?
- Какви са причините за тези разминавания?

Използваната статистика се основава на информацията от:
- Нашия тест „Партньорски рейтинг” за периода от 06.03.2015 до 04.10.2016, попълнен от 3,106 жени и 1,948 мъже на възраст от 25 до 45 години;
- Статистиката от 253 Бързи Срещи за периода от 09.01.2014 до 06.10.2016 с участието на 2,149 жени и 2,391 мъже;
- Вече 3-годишния ни опит в „Мачмейкинг – персонални запознанства”, обхващащ над 300 необвързани;
- Официалната статистика на НСИ.

Статистиката и нейните анализи могат да опишат поведението на големи групи хора, но не могат да дадат решения конкретно за теб. В търсенето на партньор ще трябва да се водиш от своите емоции и принципи, защото това си е твоят живот и твоите избори. Не е лошо да правиш погрешни стъпки, лошо е да не правиш никакви. Затова вземи своя живот в своите ръце и вложи сърце и ум в това толкова важно търсене! Започвайки от себе си...

Ако тази книга те интересува и искаш да я купиш, цената е 12 лева и можеш да го направиш по един от следните начини:
- когато присъстваш на парти или Бързи Срещи;
- ако дойдеш в нашия офис на улица "Банат" 28;
- чрез поръчка за доставка с куриер с наложен платеж, цената за доставка се определя от куриерската фирма в зависимост от адреса на доставка.

Ще се радваме, ако споделиш своите впечатления от книгата чрез коментари или с мейл директно към info@clubr.bg.

Коментари:

  • Румен Карамихалевна 12.08.2017 в 23:22ч.
    Здравей Григоре, книгата е налична само на хартия, струва 12 и можеш да си я поръчаш при нас, както е описано на тази страница.
  • Григор Димковна 12.08.2017 в 21:09ч.
    Не виждам никаква книга. От къде се поръчва?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства