No 31 - СОЦ ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 12.06.2015
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 165
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 165
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Място на събитието

Club DALI

Клуб Дали е едно от най-емблематичните места в София. 

Разположен в центъра на центъра, клуб Дали ще ви изненада освен с удо бната си локация и с уютния си и модерен интериор.

Клубът разполага с 600 седящи места и е с капацитет за 1500 човека, но с практичния си вътрешен дизайн би могъл да се преустрои за минути в клуб за 250, 500, 700 или 1500 човека.

Освен с уютен и красив интериор и уникално ефектно осветление, Дали разполага с една от най-модерните клубни саунд системи – Tannoy !

Тук може да слушате на живо едни от най-известните поп, рок, hip-hop и RnB, БГ изпълнители, както и да танцувате с партитата на модерни House, Hip-Hop, Retro DJ-и.

Адрес:
София, ул. "Шипка" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

 

НЕОБВЪРЗАНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, ЗАПОЗНАВАЙТЕ СЕ!

В общия случай не е задължително да се ожениш, за да се запознаеш с човека, когото търсиш. Една добра от възможност в това отношение предоставят нашите ежемесечни партита, които дават прекрасна възможност на стотици необвързани да се забавляват и запознават. 

На последното ни преди лятната ваканция 31-во Парти за необвързани отново ще запознаваме и забавляваме над 300 необвързани и готини хора. Този път темата е СОЦПАРТИ - социализирайки се, ще си спомним закачливо соцреализма от недалечното минало. Това естествено включва обичайната  готина музика, танци, флиртове, конкурси и игри за запознанства. Още на входа ще вържем червена връзка на жените и синя на мъжете за по-бързо навлизане в  атмосферата на партито. А освен това, при желание, на връзките може да се записват адреси, телефони, мейли и всякакви пожелания.

Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето част от разказите за някои от тях: iWoman.bgactualno.comFame.bg.

Мини-мачмейкинг: Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" (на началната страница на сайта) и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултати. Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито и ще ви информираме съответно по мейл и на входа на партито.

Мини-Бързи срещиПрез цялата вечер срещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи през цялата вечер.

Намери другата половинка: На входа ще получиш бюлетин със знакова дума от соцреализма на него. Ще трябва да намериш другата половинка от бюлетина у някого от другия пол, за да получите по безплатен шот на бара.

Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознават с други гости на партито.

Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.

Провери своя партньорски рейтинг: Заедно с наш психолог можеш да провериш своя партньорски рейтинг и да обсъдите рeзултата.

Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.

 

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.

Час: 12 юни (петък) от 20:00 часа

Място: клуб Дали, ул. "Шипка" 6

Дрескод: червено или синьо, в идеалния вариант и с бяла риза. :)

Билет: 

- 10 лв. - с предварителна регистрация и с дрескод

- 15 лв. - без регистрация или без дрескод
 
 

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Перфектна организация. Браво.  
25.04.2024, след бързи срещи 

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства