№ 313 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 17.09.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 27 - 35
  • Възраст жени: 24 - 32
  • Платили мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 10
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 10
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Нашите събития се посещават от хора с добро образование и динамичен начин на живот, на които предоставяме възможност за забавни запознанства. А може би и за среща с човека, когото търсят...

Плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за организацията на срещите.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система, която не допуска да се запишеш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Основната цел на срещите е да се запознаваш с нови хора.

Участниците и от двата пола плащат една и съща цена. Ние уважаваме жените и не считаме че те са стока, която да се предлага за консумация на платежоспособни господа. Освен това подобен подход е също толкова дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определения възрастов диапазон, тъй като запознанствата между хора на близка възраст обичайно протичат по-лесно. Затова проверяваме  личните карти.

Имаш време да помислиш. Не си задължен да предадеш резултатите веднага, а имаш на разположение 16 часа след срещата, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно.

Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от името на тези деца. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Днес хиляди хора знаят, че е интересно. Ела и виж!

Прочети за най-важните черти на нашите срещи.

Узнай как се провеждат нашите Бързи Срещи.

Разбери как работи системата за попълване на резултатите.

Проучи правила и препоръкиза събитието.

Прочети някои често срещани митове за Бързи Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства