№ 314 - класически 11 х 11

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 27.09.2015
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: 30 - 38
  • Възраст жени: 27 - 35
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 9
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Вече пет години организираме запознанства лице в лице за необвързани. Стотиците събрани двойки са най-доброто и радващо ни доказателство за успеха на работата ни. Нашите Бързи Срещи са за хора с добро образование и разчупено мислене. Те са прекрасна възможност за забавление и запознанства лице в лице с приятни и интересни хора. А защо не и шанс да срещнеш онзи уникален за теб човек...?

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като  ангажираността на участниците е важна за срещите.

Срещаш само нови хора, което  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не допуска да се запишеш, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото уважаваме жените, не гледаме на тях като на стока и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно. Освен това подобен подход би бил дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възрастова рамка и с истинска самоличност. Това гарантираме като  проверяваме личните карти още на входа.

Време за размисъл. Новият модул за попълване на резултатите ти предоставя 16 часа, за да решиш с кого искаш да се срещнеш повторно и да попълниш резултатите на сайта.

Даряваме по 1 лев от всеки билет на деца без родители, защото вярваме, че щастието трябва да се споделя. Затова ти благодарим от името на тези деца. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Вече хиляди българи се убедиха, че е забавно, ела и ти!

Узнай важни отличителни черти на нашите Бързи Срещи.

Разбери как протичат срещите ни.

Запознай се с основни препоръки по време на Бързи Срещи.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства