№ 316 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 01.10.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 29 - 37
  • Възраст жени: 25 - 33
  • Платили мъже: 9
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 6
  • Свободни места за жени: 4
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Corso

В самия център на София, на жълтите павета срещу Руската църква е разположен интересен италиански кът...
Corso е кулинарен център с иновативна концепция, разположен на 3 етажа - място за отдих, приятелски или бизнес срещи, място, където можете да влезете по всяко време и да намерите нещо по своя вкус.
Първият етаж е с дизайн на италианска уличка и привлича с аромата на горещо еспресо и току-що изпечени кроасани, хляб и домашни сладкиши, точно както когато се разхождаш по Corso-то на някой италиански град.
Няколко стълби по-нагоре, те отвеждат до уютния Corso Бар, който отключва усещането за красотатата на малките неща чрез разчупен си стил, модерна обстановка и прекрасната градина.
А на третия етаж е идеалното съчетание за всички сетива – луксозният Corso ресторант с изглед към всичко случващо се в центъра на столицата. Примамва с множество кулинарни изкушения: пица на пещ, крехко барбекю, различни сезонни предложения, широката селекция вина от Новия и Стария свят.

Адрес:
бул. Цар Освободител 10
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Вече пета година организираме събития за запознанства на необвързани на живо и стотиците събрани двойки са радващото доказателство за успеха им. Те се посещават от образовани хора с динамичен живот, на които предоставяме добра възможност за забавни и интересни запознанства. Което би могло да бъде и възможност да срещнеш човека, когото търсиш...?

Плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за успеха на срещите.

Предвид краткото оставащо време до тази среща, ако решиш да участваш, можеш само да се регистрираш на страницата на срещата и да ни се обадиш по телефона (0884 557949) или да ни пишеш на info@clubr.bg, за да потвърдиш участието си, след което ще можеш да заплатиш на място.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система, която не  допуска да се запишеш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Участниците и от двата пола плащат една и съща цена. Ние уважаваме жените и не считаме че те са стока, която да се предлага за консумация на платежоспособни господа. Освен това подобен подход е също толкова дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определения възрастов диапазон. Това гарантираме като проверяваме личните карти.

Въведохме модул за резултатите от срещите. Не си задължен да предадеш резултатите веднага, а имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно, след което системата изпраща мейли.

Даряваме 1 лев от всеки билет на хора в нужда, защото всеки има право на щастие и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.
 
Днес хиляди хора знаят, че е интересно, ела и се убеди!
 

Узнай как се провеждат нашите Бързи Срещи.

Проучи правилата и препоръките за събитието.

Разбери често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства