№ 337 - класически 12 х 12

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 06.12.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 34 - 42
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 9
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Ние вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив заедно. Намирането на поне един такъв човек, обаче, често се оказва доста сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи ти дават възможност да се запознаеш лично с 10 интересни и приятни хора като теб, които също се стремят да намерят нови приятели, а защо не и някой специален човек?

Вече четири години организираме запознанства на живо и стотиците щастливи двойки са най-доброто доказателство за успех.

Срещаш само нови хора. Това гарантираме с помощта на компютърна система за анализ на проведените срещи, която не допуска да се запишеш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Все пак основната цел на нашите събития е да се запознаваш с нови хора.

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като ангажираността на всеки участник е важна за успеха.

Мъжете и жените плащат еднакво за участие, защото уважаваме жените и не считаме, че те трябва да бъдат предлагани на платежоспособни господа. Освен това подобен подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възрастова граница и затова проверяваме личните карти още на входа.

Време за размисъл след срещата. Вече не си длъжен да предадеш резултатите след приключването на срещата. Имаш на разположение 16 часа, през които да влезеш в профила си на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно в модула за автоматична обработка на резултатите. След това системата разпраща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име! На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Вече хиляди харесаха Бързите Срещи. Пробвай и ти!

Узнай отличителните черти на нашите Бързи Срещи.

Разбери как протичат нашите срещи.

Запознай се с основни препоръки по време на Бързи Срещи.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства