№ 340 - класически 13 х 13

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 13.12.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 35 - 43
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 2
  • Платили жени: 12
  • Свободни места за жени: 1
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Ние вярваме, че за всекиго има хора, с които може да живее щастливо заедно. Намирането на такъв човек, обаче, често се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават възможност да се запознаеш с интересни и приятни хора като теб, които също се стремят да намерят нови приятели, а защо не и някой специален човек?

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците събрани двойки са най-доброто доказателство за успех.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не  допуска да се запишеш, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал. Все пак основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Регистрираш се и плащаш предварително, защото личният ангажимент е важен за всички. 

Цената за участие е еднаква за мъже и жени, защото уважаваме жените и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно. Освен това подобен подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти още на входа.

Имаш време да обмислиш и решиш кого искаш да срещнеш повторно. Вече не си задължен да предадеш резултатите веднага на срещата, а имаш 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев от таксата на всеки участник на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Хиляди българи се убедиха, че е забавно. Ела и ще видиш!

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите Бързи Срещи (Speed Dating).

Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства