№ 354 - класически 12 x 12

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 12.02.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 29 - 36
  • Възраст жени: 24 - 33
  • Платили мъже: 12
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 9
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да живее щастливо заедно. Да срещнеш такъв човек, обаче, често се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни и приятни хора като теб, които също се стремят да намерят нови приятели, а защо не и някой специален човек?
Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците събрани двойки са радващо и необоримо доказателство за успех.

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като е важно всеки участник да е ангажиран към срещата.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не  допуска да се запишеш, ако там вече се е записал участник, когото вече си срещал. Все пак основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Мъжете и жените плащат еднакво за участие, защото уважаваме жените и не считаме, че те трябва да бъдат предлагани на платежоспособни господа. Освен това подобен подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възраст, което гарантираме като  проверяваме личните карти.

Имаш време да помислиш. Вече не си длъжен да предадеш резултатите на водещите веднага след приключането на срещата, тъй като имаш на разположение 18 часа, през които да влезеш в профила си на сайта и.да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно, за да може след това системата да разпрати резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян. Благодарим ти предварително от тяхно име! На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите срещи.

Запознай се с основни правила и препоръкиза Бързи Срещи.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи (Speed Dating).

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства