№ 377C - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 09.04.2016
  • Час: 17:00
  • Възраст мъже: над 52
  • Възраст жени: над 50
  • Платили мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 10
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 10
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

ресторант "Гара за двама"

В самия център на София, на крачки от Народния театър, се намира един малък ресторант, който от много години успешно съчетава домашния уют по руски с приятна и спокойна атмосфера. Доскоро той се помещаваше на ул. Бенковски, но се премести на по-централно и оживено място. Старите купета ги няма, което е логично – влаковете не са това, което бяха. Сега ресторантът е осъвременен, но с усещане за винтидж, а в кухнята главният готвач приготвя както традиционни руски ястия (Бьофстроганов, пиле Табака, пелмени, супи борш и солянка), така и европейски рецепти, в крак с вкуса на днешна Русия.

Ресторантът предлага всеки ден и разнообразно обедно меню.

https://www.facebook.com/garazadvamapage

 

Адрес:
Гара за двама, ул. Иван Вазов 12, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни човека, които също като теб търсят нови запознанства.
Над 40% от хората, които посещават Бързи Срещи за пръв път, идват по препоръка от приятел. На въпроса „Би ли дошъл повторно?” 60% от участниците отговарят „Твърдо Да” и 36% с „По-скоро Да”. На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност за повторна среща с човек, с когото са се харесали взаимно.
Но най-важното и радващото ни доказателство за успеха на запознанствата на живо са стотиците нови двойки, които събираме ежегодно.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече над 300 срещи и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Всеки плаща предварително, за да гарантира присъствието си. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Запознаваш се само с нови хора. Нашата компютърна система за анализ на проведените срещи следи профилите на участниците и не допуска повторни срещи.

Срещаш се с хора в определената възрастова група и затова проверяваме  личните карти още на входа.

Модул за попълване на резултатите от срещите. Вече имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че всеки може да сподели поне малко от щастието. Благодарим ти от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай най-важните черти на нашите Бързи Срещи.
 
Виж как протичат нашите срещи.
 
Запознай се с правила и препоръки по време на срещите.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства