No 41 - МОРСКО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 09.06.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 99
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 99
  • Свободни места за жени: 1
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

ЗАГРЯВКА ЗА ЛЯТОТО

Вече се вижда краят на дъждовната пролет и лятото поглежда зад ъгъла. С нетърпение очакваме отпуските, но все още има доста време до морето. Затова решихме междувременно да се подготвим, спретвайки горещ морски купон за необвързани.
На последното ни парти преди лятната ваканция, както винаги ще съберем готини необвързани мъже и жени и ще се потопим в омаята на морските ритми с много музика и танци заедно с момчетата и момичетата от Кизомба Холикс, които ще подарят на всеки участник и талон за безплатно посещение в тяхната школа. И както си му е редът, ще позагрееш за лятото с много и интересни запознанства и горещи флиртове. 

Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ето част от забавленията, които те очакват:
Мини Мачмейкинг (Уредени срещи): Попълни теста "Партньорски рейтинг" и ни го изпрати до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "Минимачмейкинг". Ние ще потърсим измежду другите участници подходящ за теб човек и, ако успеем, ще ви уредим среща на партито.
Намери другата половинка: На входа ще получиш играчка - морски обитател с номерче на нея. Ще трябва да намериш същата играчка и номер у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане получаваш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Конкурси: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Уроци по танци: Танцьорите от Кизомба Холикс ще ни помогнат за подгряването на атмосферата и за усвояването на основите на екзотичния танц кизомба.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 9-ти юни (четвъртък) от 20 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ДРЕСКОД:
Синьо и бяло, както и всякакви морски аксесоари.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва, защото допринася за създаването на специфична парти атмосфера и настроение. Стимулираме дрескода чрез по-ниската цена на билетите за тези, които са го спазили.

БИЛЕТ:
10 лв. - с предварителна регистрация и спазен дрескод
- 15 лв. - без предварителна регистрация или без спазен дрескод
- 20 лв. - без предварителна регистрация и без спазен дрескод

Билетът се заплаща на входа. Предварителната регистрация на страницата на събитието помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова гостите с регистрация заплащат по-ниска цена на входа.

Запазваме си правото да допускаме само гости с предварителна регистрация при необходимост.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Перфектна организация. Браво.  
25.04.2024, след бързи срещи 

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства