No 42 - ШКОЛСКО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 15.09.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 125
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 97
  • Свободни места за жени: 28
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

УЧИЛИЩЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

За повечето хора най-хубавите спомени са свързани с ученическите години. Освен с придобитите необходими и не толкова познания, те са ни дали много приятелства и първите любовни трепети. Първото ни парти след лятната ваканция съвпада с първия учебен ден и това ни изкуши да изберем тази тема. Както винаги ще съберем около 200 готини и необвързани мъже и жени, с много игри, музика и танци ще се забавляваме и ще се запознаваме.
Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ето част от забавленията, които те очакват:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с написана дума и ще трябва да намериш същия у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ще получиш и гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Горещи Срещи: През цялата вечер ще организираме Бързи Срещи - 3 мъже и 3 жени за по 3 минути всеки с всеки, като ние избираме участниците измежду всички желаещи.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
По време на партито можеш да си купиш билет за Бързи Срещи с 20% отстъпка.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
КОГА: 15-ти септември (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6
ДРЕСКОД:
Черно/тъмносиньо и бяло.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва, защото допринася за създаването на специфична парти атмосфера и настроение. Стимулираме дрескода чрез по-ниската цена на билетите за тези, които са го спазили.
БИЛЕТ:
10 лв. - при спазен дрескод
- 15 лв. - без спазен дрескод
!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова ще допускаме само гости с предварителна регистрация.
Поради големия интерес и за да дадем възможност на повече нови необвързани да посетят нашите партита, се наложи да ограничим регистрациите за участие в парти до максимум 5 за последните 12 месеца.

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства