№ 425 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 06.11.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 30 - 38
  • Възраст жени: 25 - 35
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 6
  • Свободни места за жени: 4
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че има много хора, които могат да донесат щастие в живота ти. Често, обаче, е сложно да ги срещнеш в динамичното, но еднообразно ежедневие в затворения кръг между работа и дом. Бързите Срещи са забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора като теб. Най-радващото доказателство за успеха им са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на Бързи Срещи.

Ефективен начин за започване на връзка. Средният брой съвпадения между участниците от проведените близо 400 Бързи Срещи е 10.

Запознанства на живо. Това е най-добрият начин за придобиване на собствени и директни впечатления от срещите с други необвързани, които също като теб търсят нови запознанства.

Запознаваш се с хора на сродна възраст. Организираме срещи в различни възрастови групи, съобразени с преобладаващите очаквания в България.

Срещаш само нови хора. Нашата система проверява профилите на участниците и не допуска да се регистрираш за среща, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал.

Обратна връзка. На следващия ден след срещата, освен информация за евентуалните съвпадения, ще можеш да разбереш и броя харесвания, които си получил от отсрещния пол.

Предварително заплащане. То е важна предпоставка за добра организация на събитието. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч преди събитието можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Имаш време да помислишВъведохме модул за автоматична обработка на резултатите, така че не си длъжен да предадеш резултатите веднага. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш кого би искал да срещнеш повторно.

Приблизително равен брой от двата пола. Номиналният брой е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно толкова. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме по 1 лев от всеки билет за хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите Бързи Срещи.
Разбери как протичат нашите срещи.
Запознай се с основни препоръки по време на Бързи Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства