№ 45 - ВИНЕциански карнавал

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 09.02.2017
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 130
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 127
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Загадъчни маски и опияняващи аромати!
Впусни се във вихъра на любовта!

ВИНЕциански карнавал 

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече пета година подред ще направим ВИНЕциански Карнавал точно преди празника на любовта и виното. Впусни се в приключение, което ще те отведе сред вихър от нови запознанства, игри, танци, вино и любовни аромати. Зад маските се крият куп мистерии, загадъчни лица и съкровени желания.
Според статистиката от теста "Партньорски рейтинг" 3/4 от необвързаните в България на възраст между 25 и 45 години имат средно по 1 среща годишно, което според нас далеч не е достатъчно. Ето защо вече 5 години провеждаме нашите ежемесечни партита, на които запознаваме и забавляваме около 200 необвързани в приятна клубна обстановка. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха: iWoman.bg,  actualno.com,  Fame.bg,  Vibes.bgVitoshaNews.com.
Ако харесваш поп фолк, ще трябва да те разочароваме, тъй като не сме поддръжници на този стил. Също така на нашите партита не се пуши, тъй като е забранено от закона, а и коректно спрямо непушачите.
 
Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с едното име от известна любовна двойка, например Ромео и Жулиета. Всички двойки, които са се намерили, печелят по безплатен шот на бара.
Игри за запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Много бързи срещи: Организираме Бързи Срещи - 3 мъже и 3 жени за по 3 минути всеки с всеки, като ние избираме участниците измежду всички желаещи.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 

Час: 9 февруари (четвъртък) от 20 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ДрескодДонеси маска или домино, всякакви други карнавални аксесоари също са добре дошли. За всеки случай и ние на входа ще носим маски за всички, които не са успели да се подготвят. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще имаш много такива срещи тази вечер.

Билет:
- 10 лв. - с дрескод
- 15 лв. - без дрескод

 
!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова допускаме само гости с предварителна регистрация. Държим нашите партита да бъдат място за приятни запознанства с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 5 регистрации за наши партита в рамките на 12 календарни месеца.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 
 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства