№ 450 - "РОДИТЕЛИ С ДЕЦА"

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 26.02.2017
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 30 - 38
  • Възраст жени: 25 - 35
  • Платили мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 10
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 10
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Има много хора, с които можем да сме щастливи заедно, но невинаги успяваме да ги намерим в забързаното ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора, които също като теб търсят нови запознанства.
Тази среща организираме специално за запознанства между необвързани родители с деца или необвързани, които биха желали да се запознаят с такива.

Ето основните черти на Бързи Срещи:

Уют и спокойствие. Вече имаме собствен клуб на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", уютно място с тиха музика и свещи, където ще те посрещнем с усмивка и чаша кафе.

Резултати. Статистиката от проведените досега над 400 Бързи Срещи отчита средно 10.5 съвпадения между участниците.

На живо. Нищо не може да замести личните впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е.".

Истински. Ще срещнеш реални хора, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.

Само нови запознанства. Система не позволява да се регистрираш, ако има записан участник, когото вече си срещал.

Подходяща за теб възраст. Срещите са организирани в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.

Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.

Време за мислене. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това досега се е случвало средно в 8% от обявените събития.

Ангажираност на участниците. Участието се заплаща предварително като важна предпоставка за добра организация. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш регистрацията на друг човек от същия пол.

 

Прочети как протичат Бързите Срещи.

Разгледай някои важни препоръки по време на Бързи Срещи.

Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, защото вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.

Място на събитието

ClubR

ClubR премина от виртуалното в реалното пространство на София.
Вече имаме свой клуб и офис - удобно, спокойно и 
уютно място в непосредствена близост до всякакви комуникации, в което посрещаме гостите на различните наши събития.
Намира се на улица "Банат" 28 - на 100 метра от входа на МОЛ "Парадайз" и метростанция "Витоша". Можеш лесно да го намериш и в Google Maps следвайки линка, даден на страницата ни, или можеш да потърсиш адреса "Банат 28", или пък "ClubR". 

Как да стигнеш до нас с обществен транспорт (най-лесния начин)
С различните автобуси слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (изхода към Хладилника). Оттам трябва да извървиш около 100 метра, завивайки надясно по улица "Христо Ценов" и след 50 метра пак надясно по улица "Банат". Офисът ни е на приземния етаж и лесно ще го забележиш отдалеч по светещата реклама с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е почти невъзможно, затова препоръчваме да оставиш колата на паркинга на МОЛ "Парадайз". След това излизаш на приземното ниво от централния изход и пресичаш улица "Сребърна" до изхода на метрото. Оттам трябва да извървиш около 100 метра пеша, следвайки указанията в горния параграф.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2017