№ 46 - ЗЕЛЕНО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 16.03.2017
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 88
  • Свободни места за жени: 12
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Пролетни мечти и нови начала!

Ще посрещнем пролетта с нови запознанства и танци!

З Е Л Е Н О    П А Р Т И

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече трета година подред ще направим Зелено парти в началото на пролетта. Освен това тази година партито се пада и в навечерието на ирландския празник Свети Патрик. Отново ще се впуснем във вихъра на нови запознанства и темперамента на ирландска музика и танци.

Вече 5 години провеждаме ежемесечно нашите партита, на които запознаваме и забавляваме около 200 необвързани мъже и жени в приятна клубна обстановка. Те отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха: iWoman.bg,  actualno.com,  Fame.bg,  Vibes.bg.

Ако харесваш поп фолк, ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил. Също така на нашите партита не се пушив вътре, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите.

Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман-детелинка с име на цвете и трябва да намериш кой от другия пол има същата детелинка. Всички двойки, които са се намерили, печелят по безплатен шот на бара.
Забавни конкурси и игри: В основната зала на клуба провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Цветна гривничка: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в по-малката зала, където с помощта на нашите аниматори имат възможност да се запознават в непринудена обстановка.
Много бързи срещи: Запознаваме десетина мъже и десетина жени за по 2-3 минути, след което могат да продължат в основната зала.
"Истината или се осмеляваш:" Събираме по 10-ина мъже и жени на маси, където се опознават, играейки известната игра - Отговори на въпрос или изпълни предизвикателство.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Тест "Колко съвпадения имаш"Съвсем наскоро завършихме този тест, в който можеш да провериш колко потенциални съвпадения имаш измежду няколкото хиляди необвързани, които попълниха теста за партньорски рейтинг. След това можем заедно да обсъдим резултатите.
 
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
Час16-ти март (четвъртък) от 20 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрескод: Облечи нещо зелено или си сложи зелено шалче, шапка или аксесоари за деня на Свети Патрик или за Първа пролет. За всеки случай и ние на входа ще носим зелени шалчета за всички, които не са успели да се подготвят. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще имаш много такива срещи тази вечер.

Билет:
- 10 лв. - с дрескод
- 15 лв. - без дрескод

!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова допускаме само гости с предварителна регистрация. Държим нашите партита да бъдат място за приятни запознанства с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 5 регистрации за участие в наши партита в рамките на 12 календарни месеца.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства