№ 81 - Азбука на успешните връзки

Коучинг

Нашите коучинги са предназначени както за участници в програма Мачмейкинг, така и за всеки друг, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и успешните взаимоотношения с противо-положния пол. Те се провеждат в малки групи от 4 до 6 човека, за да има възможност за близък контакт и активно взаимодействие между участниците и водещия.

  • Град: София
  • Дата: 10.04.2017
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 3
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

ClubR

Нашият собствен клуб е уютно и спокойно място, удобно разположено на 100 метра от мол "Парадайз" и метростанция "Витоша". Офисът ни е на приземния етаж и ще се ориентираш по светещата табела с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с градски транспорт
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (към Хладилника).

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е сравнително трудно. Улиците около клуба ни попадат в "зелена зона". Можеш да оставиш колата на паркинга на мол "Парадайз", който обичайно е отворен до 23 ч.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 

Повече за събитието

 Водещ психолог - Николай Ганчев.

 

 

 

 

 

 

 

Всички ние от първите мигове на своя живот влизаме в отношения с другите. Още от този момент започваме да учим как да го правим – първоначално неосъзнато, докато се превърне в наш стил и/или навик. 

Постепенно забелязваме, че в някои ситуации и с някои хора се чувстваме сигурни и спокойни, а  с други не дотам. Докато стигнем до мига, когато се влюбим в някого и си пожелаем да се свържем с този човек “докато смъртта ни раздели”. Какво и как определя успехът ни във връзките, а оттам и щастието в живота ни, ще се опитаме да отговорим с коучинга “Успешните връзки”. 

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства