No 48 - СОЦ ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 18.05.2017
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 63
  • Свободни места за жени: 37
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

НЕОБВЪРЗАНИ ОТ ВСИ СТРАНИ, СБЛИЖАВАЙТЕ СЕ!

Завършват дългите априлско-майски празници, почивките свършват и идва време да се потопим в трудовото ежедневие. Според нас това е точното време за организиране на още едно СОЦ ПАРТИ, с което да социализираме необвързаните и да им дадем възможност да се потрудят за намиране на нови и интересни запознанства.
Още на входа ще вържем червена връзка на пионерките и синя на чавдарчетата, за да могат да се гмурнат по-бързо в купона и запознанствата. Естествено те може да се ползват също за записване на телефони, мейли и какво ли още не. А носталгично-шеговитите нотки на соц-тематиката ще помогнат за забавната атмосфера. 
И някак си логично, веднага след партито, ще преминем плавно към бурните рокаджийски емоции с концерта на Милена Славова в клуб Грамофон.

Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, по равно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:  iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ако харесваш поп фолк, ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил. Също така на нашите партита не се пуши вътре, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите.

Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талонче с дума от соц-реализма и ще трябва да намериш кой от другия пол има същата дума, за да получите по безплатен шот на бара.
 
Цветна гривничка: На влизане ще получиш цветна гривничка. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в по-малката зала, където с помощта на нашите аниматори имат възможност да се запознават в непринудена обстановка.
 
Мини бързи срещи: Запознаваме десетина мъже и десетина жени за по 2-3 минути, след което могат да продължат със запознанствата в основната зала.
 
"Истината или се осмеляваш:" Събираме мъже и жени около масите, за да играят популярната игра, опознавайки се по този начин помежду си.
 
Забавни игри и конкурси: В основната зала на клуба провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)

Тест "Колко съвпадения имаш"Съвсем наскоро завършихме този тест, в който можеш да провериш колко потенциални съвпадения имаш измежду няколкото хиляди необвързани, които попълниха теста за партньорски рейтинг на нашия сайт. След това можем заедно да обсъдим резултатите.
 
Нашата книга "Необвързаните - очаквания и реалност"На касата ще можеш също така да купиш нашата нова книга и да обсъдим интересните за теб въпроси.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
Час18-ти май (четвъртък) от 20 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрескод: Бяла риза, рокля, блуза или тениска.

Билет:
- 10 лв. - с дрескод
- 15 лв. - без дрескод

!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола, затова допускаме само гости с предварителна регистрация. Държим нашите партита да бъдат място за приятни запознанства с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 5 регистрации за участие в наши партита в рамките на последните 12 календарни месеца.
 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства