№ 841 – онлайн 8 х 8

Бързи срещи

  • Град: Zoom
  • Дата: 07.11.2021
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 33 - 42
  • Възраст жени: 30 - 40
  • Платили мъже: 7
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 6
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Zoom

Zoom
Към момента провеждаме нашите бързи срещи онлайн чрез платформата Zoom, която е най-използвана в света. Разположи се удобно и се фокусирай върху запознанствата с нови хора чрез видеоразговор от комфорта на дома си, а ние ще ти организираме срещи с всеки участник от другия пол в отделни виртуални стаи.

Какво е необходимо:
Да разполагаш с компютър/таблет/смартфон с работещи камера и микрофон, както и интернет с добра скорост.

Трябва ли да правя нещо предварително?
Добре е да тестваш предварително микрофона и камерата на устройството си. Можеш да направиш това тук: https://zoom.us/test. Ако досега не си ползвал Zoom, можеш да си направиш тестов видеоразговор с приятел, за да си сигурен, че ще събитието ще протече гладко.

Как ще осъществим връзка с теб, за да проведем събитието?
24 часа преди началото на бързите срещи всеки участник ще получи линк към събитието на мейла, с който се е регистрирал на нашия сайт.

Как да „влезеш“ в събитието?
В обявения начален час кликни върху изпратения линк, за да се включиш.

Адрес:
Събитието се провежда онлайн.
 

Повече за събитието

Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - запознанства за необвързани"

Това е лесен начин да се запознаваш с други необвързани хора чрез видеоразговор от уюта на дома си. Както и в класическите Бързи Срещи ще имаш възможност да се запознаеш с всеки участник поотделно, но тук това ще е във виртуална стая за по 7 минути. В уречения час трябва да си осигуриш спокойно кътче и компютър/таблет/смартфон и да кликнеш на изпратения линк. Ние ще те посрещнем и ще се погрижим да се забавляваш, а може би и да намериш своя човек...
Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - как да се запиша?"

ВАЖНО
Ако за пръв път идваш на наши Бързи срещи, до 24 часа след като заплатиш участието си, ще трябва да ни изпратиш на info@clubr.bg сниман или сканиран документ за самоличност, в който ясно се виждат име, фамилия и рождена дата. Останалата информация можеш да закриеш. Повече подробности за това изискване ще намериш тук.
 
Предимства на нашите онлайн Бързи Срещи:
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме чрез проверка на документ за самоличност.
Само нови запознанства. Системата на срещите гарантира, че ще се запознаваш само с нови хора.
Мотивация. Ще срещнеш само необвързани, които също като теб търсят нови запознанства. Няма загадки и недоразумения :)
Спестяваш време. Не се налага да пътуваш. Включваш компютъра си, кликаш на изпратения линк и вече си в събитието.
Време да помислиш. Разполагаш с 18 чáса след началото срещите, за да решиш  с кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил/-а.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпването на плащанията. До 72 часа преди събитието можеш да се откажеш. Трябва да ни уведомиш с имейл. Ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 часа преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, като ни се обадиш 
на 0884557949.

Как да отразя резултатите си след събитието
След края на срещите имаш на разположение около 16 часа, за да решиш кого би искал/а да срещнеш повторно и да отбележиш това в специална анкета в профила си на сайта (Моят профил -> Моите БС)
 и да ни я изпратиш. След 15:00 ч. в деня след събитието, автоматична система разпраща мейли на всички участници. При наличие на взаимен интерес за повторна среща (съвпадение), мейлът съдържа името и контактите на другия човек – имейл и телефон или само едно от двете.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, трябва да ни изпратиш празна анкета. В срок от 30 дни след събитието трябва да ни пишеш, че желаеш да ползваш "нашата гаранция". Ще ти изпратим безплатен билет за други наши Бързи срещи. Нашата гаранция се дава еднократно.
Ако на срещата присъстват под 75% от обявения номинален брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума или изпращаме код за 50% отстъпка за други срещи. Ако на срещите присъстват под 50% от обявения номинален брой участници от единия пол, анулираме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване на други срещи.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Ако не успееш да се включиш в събитието. Според нашите Общи условия: "В случай на неявяване на събитие Клиентът губи заплатената от него сума. Организаторът не носи отговорност, ако Клиентът не се яви или не може да участва пълноценно поради технически проблеми с използваното негово оборудване или Интернет връзка".

Как да впечатляваме при онлайн запознанства (Бързи срещи)

По-подробна информация за онлайн Бързите Срещи можеш да намериш ТУК.
 
Искаш да подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна "Персоналната консултация с наш специалист - Бързи срещи".

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства