№ 309 - класически 12 х 12

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 09.09.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 35 - 43
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 12
  • Свободни места за жени: 0
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вече четири години организираме събития за запознанства на необвързани на живо и стотиците събрани двойки са радващото доказателство за успеха им. Те се посещават от интелигентни и динамични хора, на които предоставяме забавна възможност за интересни запознанства с приятни хора като тях. А може би и начало на дълго търсена връзка...

Регистрираш се и плащаш предварителнотъй като е важно да знаем точния брой на участниците.

Срещаш винаги нови хора. Това се гарантира от нашия софтуеър, който следи профилите на участниците и не  допуска да се запишеш за среща, ако там вече се е  регистрирал участник, когото вече се срещал.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото уважаваме жените и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно или на по-ниска цена. Такъв подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се само с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти на входа.

Имаш достатъчно време часа да помислиш. Новият модул за обработка на резултатите ти дава 16 часа, за да влезеш на сайта и.да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че търсенето на щастие е право, което трябва да споделяме, затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Хиляди българи се убедиха, че е забавно. Ела и ще видиш!

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите Бързи Срещи.

Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018