№ 315 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 30.09.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 28 - 35
  • Възраст жени: 24 - 30
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 5
  • Свободни места за жени: 5
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вече отдавна организираме запознанства между за необвързани. Стотиците щастливи двойки са най-доброто доказателство за успех. Нашите Бързи Срещи са за хора с добро образование и динамично мислене. Те са прекрасна възможност за забавление и запознанства лице в лице с приятни и интересни хора. А защо не и шанс да срещнеш онзи уникален за теб човек...?

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за срещите.

Срещаш само нови хора, което  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не  допуска да се запишеш, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал. Все пак основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото уважаваме жените, не гледаме на тях като на стока и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно. Освен това подобен подход би бил дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възрастова рамка и с истинска самоличност. Това гарантираме като  проверяваме личните карти още на входа.

Време за разлисъл. Новият модул за попълване на резултатите ти придоставя 16 часа, за да решиш с кого искаш да се срещнеш повторно, да влезеш на сайта ни и да попълниш резултатите. След това системата разпраща резултатите.

Даряваме по 1 лев от всеки участник на деца без родители, защото вярваме, че щастието трябва да се споделя. Затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Вече хиляди българи се убедиха, че е забавно. Пробвай и ти!

Узнай важни отличителни черти на нашите Бързи Срещи.

Разбери как протичат срещите ни.

Запознай се с правила и препоръки по време на Бързи Срещи.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

Corso

В самия център на София, на жълтите павета срещу Руската църква е разположен интересен италиански кът...
Corso е кулинарен център с иновативна концепция, разположен на 3 етажа - място за отдих, приятелски или бизнес срещи, място, където можете да влезете по всяко време и да намерите нещо по своя вкус.
Първият етаж е с дизайн на италианска уличка и привлича с аромата на горещо еспресо и току-що изпечени кроасани, хляб и домашни сладкиши, точно както когато се разхождаш по Corso-то на някой италиански град.
Няколко стълби по-нагоре, те отвеждат до уютния Corso Бар, който отключва усещането за красотатата на малките неща чрез разчупен си стил, модерна обстановка и прекрасната градина.
А на третия етаж е идеалното съчетание за всички сетива – луксозният Corso ресторант с изглед към всичко случващо се в центъра на столицата. Примамва с множество кулинарни изкушения: пица на пещ, крехко барбекю, различни сезонни предложения, широката селекция вина от Новия и Стария свят.

Адрес:
бул. Цар Освободител 10
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018