№ 317 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 04.10.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 48 - 58
  • Възраст жени: 44 - 54
  • Платили мъже: 6
  • Свободни места за мъже: 4
  • Платили жени: 7
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вече пета година организираме събития за запознанства на необвързани на живо и стотиците събрани двойки са радващото доказателство за успеха им. Те се посещават от образовани хора с динамичен живот, на които предоставяме добра възможност за забавни и интересни запознанства. Което би могло да бъде и шанс да срещнеш човека, когото търсиш...?

Плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за успеха на срещите.

Предвид краткото оставащо време до тази среща, ако решиш да участваш, можеш само да се регистрираш на страницата на срещата и да ни се обадиш по телефона (0884 557949) или да ни пишеш на info@clubr.bg, за да потвърдиш участието си, след което ще можеш да заплатиш на място.

Срещи само с нови хора. Това гарантираме с помощта на компютърната система, която не  допуска да се запишеш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Ние считаме, че една от основните цели на нашите събития е да те запознаваме с нови хора.

Мъжете и жените плащат еднакво за участие, защото уважаваме жените и не считаме, че те са стока, която трябва да се предлага на платежоспособни господа. Подобен подход би бил дискриминиращ и спрямо мъжете.

Въведохме нов модул за резултатите от срещите. Вече имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно, след което системата праща резултатите.

От всеки билет отделяме по 1 лев за хора в нужда, тъй като според нас щастието трябва да се споделя. Затова ти благодарим предварително от тяхно име. Веднъж тримесечно отчитаме на сайта и на страницата ни във Фейсбук къде сме дарили тези средства.

Наоколо има толкова много хубави и интересни хора. Ела и ще ви запознаем!

Узнай най-важните черти на нашите Бързи Срещи.

Разбери как протичат нашите срещи.

Запознай се с правила и препоръки за Бързи Срещи.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018