№ 325 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 28.10.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 32 - 40
  • Възраст жени: 27 - 36
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 8
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Corso

В самия център на София, на жълтите павета срещу Руската църква е разположен интересен италиански кът...
Corso е кулинарен център с иновативна концепция, разположен на 3 етажа - място за отдих, приятелски или бизнес срещи, място, където можете да влезете по всяко време и да намерите нещо по своя вкус.
Първият етаж е с дизайн на италианска уличка и привлича с аромата на горещо еспресо и току-що изпечени кроасани, хляб и домашни сладкиши, точно както когато се разхождаш по Corso-то на някой италиански град.
Няколко стълби по-нагоре, те отвеждат до уютния Corso Бар, който отключва усещането за красотатата на малките неща чрез разчупен си стил, модерна обстановка и прекрасната градина.
А на третия етаж е идеалното съчетание за всички сетива – луксозният Corso ресторант с изглед към всичко случващо се в центъра на столицата. Примамва с множество кулинарни изкушения: пица на пещ, крехко барбекю, различни сезонни предложения, широката селекция вина от Новия и Стария свят.

Адрес:
бул. Цар Освободител 10
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да живее щастливо заедно. Да срещнеш такъв човек, обаче, често се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни и приятни хора като теб, които също се стремят да намерят нови приятели, а може би и някой уникален за теб човек?

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците събрани двойки са радващо и необоримо доказателство за успех.

Всеки плаща предварително, за да знаем точния брой на участниците.

Запознаваш се само с нови хора. Нашата компютърна система за анализ на проведените срещи следи профилите на участниците и не допуска повторни срещи.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото не искаме да обиждаме жените, предлагайки им безплатно участие. Освен всичко друго, това би било и дискриминационно спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възрастова група и затова проверяваме  личните карти още на входа.

Модул за попълване на резултатите от срещите. Вече имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и.да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички.

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че всеки може да сподели поне малко от щастието. Благодарим ти от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Вече хиляди българи видяха, че е забавно и стотици двойки започнаха съвместния си живот при нас. Ела и ти!

Узнай най-важните черти на нашите Бързи Срещи.

Виж как протичат нашите срещи.

Запознай се с правила и препоръки по време на срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства