№ 329 - класически 12 x 12

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 08.11.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 34 - 42
  • Възраст жени: 29 - 38
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 2
  • Платили жени: 10
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Убедени сме, че за всекиго наоколо има хора, с които би могъл да живее щастливо заедно. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в натовареното ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 динамични и интересни хора като теб, които също искат да намерят нови приятели, а може би и онзи специален за тях човек.

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците новосформирани двойки са най-радващото доказателство за успех.

Срещаш винаги нови хора. Това се гарантира от нашия софтуеър, който следи профилите на участниците и не  допуска да се запишеш за среща, ако там вече се е  регистрирал участник, когото вече се срещал.

Регистрираш се и плащаш предварителнотъй като е важно да знаем точния брой на участниците.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото уважаваме жените и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно или на по-ниска цена. Такъв подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се само с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти на входа.

Имаш достатъчно време часа да помислиш. Новият модул за обработка на резултатите ти дава 16 часа, за да влезеш на сайта и.да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че търсенето на щастие е право, което трябва да споделяме, затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Хиляди българи се убедиха, че е забавно. Ела и ще видиш!

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите Бързи Срещи.

Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства