№ 334 - класически 11 х 11

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 29.11.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 36 - 44
  • Възраст жени: 31 - 39
  • Платили мъже: 8
  • Свободни места за мъже: 3
  • Платили жени: 7
  • Свободни места за жени: 4
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Убедени сме, че за всекиго наоколо има хора, с които би могъл да живее щастливо заедно. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в натовареното ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 динамични и интересни необвързани, които също като теб искат да намерят нови приятели, а може би и онзи специален за тях човек.

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците новосформирани двойки са най-радващото доказателство за успех.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система, която не допуска да се запишеш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Основната цел на срещите е да се запознаваш с нови хора.

Плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за организацията на срещите.

Участниците и от двата пола плащат една и съща цена. Ние уважаваме жените и не считаме че те са стока, която да се предлага за консумация на платежоспособни господа. Освен това подобен подход е също толкова дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определения възрастов диапазон, тъй като запознанствата между хора на близка възраст обичайно протичат по-лесно. Затова проверяваме  личните карти.

Имаш време да помислиш. Не си задължен да предадеш резултатите веднага, а имаш на разположение 16 часа след срещата, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно.

Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от името на тези деца. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Днес хиляди хора знаят, че е интересно. Ела и виж!

Прочети за най-важните черти на нашите срещи.

Узнай как се провеждат нашите Бързи Срещи.

Разбери как работи системата за попълване на резултатите.

Проучи правила и препоръкиза събитието.

Прочети някои често срещани митове за Бързи Срещи.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018