№ 35 - ШОКОЛАД

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 17.12.2015
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 125
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 122
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

 
ПОДСЛАДИ СЕ! НАСЛАДИ СЕ!

Идват дълги празници. Заедно ще се подсладим и ще се потопим в предколедната атмосфера на нетърпеливо веселие. И естествено ще се насладим на запознанствата с готини и интересни хора, забавлявайки се заедно с още 250 необвързани. Както винаги, ние ще улесняваме запознанствата с различните ни формати запознанства и забавни игри.

Вече четири години провеждаме нашите ежемесечни Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 250 необвързани на средна възраст 34-35 години, приблизително поравно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето разкази за някои от тях:
 
Ето част от забавленията, които те очакват на нашето последно парти за годината:
Намери другата половинка: На входа ще получиш шоколадче с номер и ще трябва да намериш у кого от другия пол е същия номер и да да получите по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознаваме с други гости на партито.
Мини Бързи срещиСрещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи.
Мини Мачмейкинг: Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" и да ни го изпратиш до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултатис уточнение "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито и ще ви информираме съответно по мейл и на входа на партито.
Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.
Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.

Час17 декември (четвъртък) от 20:00 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрескод: Не забравяй да донесеш шоколад или нещо друго сладко, с което да почерпиш себе си и околните. Предвид наближаващите празници всякакви новогодишни аксесоари и дрехи са добре дошли.

Билет:

- 10 лв. - с предварителна регистрация

- 15 лв. - без предварителна регистрация или без дрескод
 

При изчерпване капацитета заведението си запазваме правото да допускаме само гости с предварителна регистрация.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018