№ 350 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 31.01.2016
  • Час: 18:00
  • Възраст мъже: 31 - 39
  • Възраст жени: 27 - 36
  • Платили мъже: 7
  • Свободни места за мъже: 3
  • Платили жени: 4
  • Свободни места за жени: 6
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Убедени сме, че за всекиго наоколо има хора, с които би могъл да живее щастливо заедно. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в натовареното ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 динамични и интересни хора като теб, които също искат да намерят нови приятели, а може би и онзи специален за тях човек.

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците новосформирани двойки са най-радващото доказателство за успех.

Срещаш винаги нови хора. Това се гарантира от нашия софтуеър, който следи профилите на участниците и не  допуска да се запишеш за среща, ако там вече се е  записал участник, когото вече се срещал.

Регистрираш се и плащаш предварителнотъй като е важно да знаем точния брой на участниците.

Мъжете и жените плащат еднакво, защото уважаваме жените и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно или на по-ниска цена. Такъв подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се само с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти на входа.

Имаш достатъчно време да помислиш. Новият модул за обработка на резултатите ти дава 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш кого би искал да срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че търсенето на щастие е право, което трябва да споделяме, затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Хиляди българи се убедиха, че е забавно. Ела и ще видиш!

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите Бързи Срещи.

Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

ресторант "Гара за двама"

В самия център на София, на крачки от Народния театър, се намира един малък ресторант, който от много години успешно съчетава домашния уют по руски с приятна и спокойна атмосфера. Доскоро той се помещаваше на ул. Бенковски, но се премести на по-централно и оживено място. Старите купета ги няма, което е логично – влаковете не са това, което бяха. Сега ресторантът е осъвременен, но с усещане за винтидж, а в кухнята главният готвач приготвя както традиционни руски ястия (Бьофстроганов, пиле Табака, пелмени, супи борш и солянка), така и европейски рецепти, в крак с вкуса на днешна Русия.

Ресторантът предлага всеки ден и разнообразно обедно меню.

https://www.facebook.com/garazadvamapage

 

Адрес:
Гара за двама, ул. Иван Вазов 12, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018