№ 37 - ВИНЕциански Карнавал

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 11.02.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 120
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 117
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Загадъчни маски и опияняващи аромати!

Впусни се във вихъра на любовта!

ВИНЕциански карнавал

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече четвърта година подред ще направим ВИНЕциански Карнавал точно преди празника на любовта и виното. Впусни се в приключение, което ще те отведе сред вихър от нови запознанства, игри, танци, вино и любовни аромати. Зад маските се крият куп мистерии, загадъчни лица и съкровени желания. А в полунощ настъпва часът на истината, когато ще свалим маските...
 
Вече четири години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от над 200 необвързани на средна възраст 34-35 години, поравно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето разкази за някои от тях:
iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.
 
Ето част от забавленията, които те очакват:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с едното име от известна любовна двойка, например Ромео и Жулиета. Всички двойки, които са се намерили, печелят по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознаваме с други гости на партито.
Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.
Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.
Мини Бързи срещиСрещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи.
Мини Мачмейкинг: Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" и да ни го изпратиш до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултатис уточнение "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.
 

Час11 февруари (четвъртък) от 20:00 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ДрескодДонеси маска, домино или рисунки по лицето, а и всякакви други карнавални аксесоари са добре дошли. За всеки случай и ние ще носим на входа маски и боички за тези, които не са успели да се подготвят. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще срещнеш много нови хора.

Билет:

- 10 лв. - с предварителна регистрация на страницата на събитието

- 15 лв. - без предварителна регистрация или без дрескод
 

При изчерпване капацитета заведението си запазваме правото да допускаме само гости с предварителна регистрация.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018