№ 368 - класически 11 х 11

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 25.03.2016
  • Час: 19:10
  • Възраст мъже: 31 - 38
  • Възраст жени: 25 - 34
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 8
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни човека, които също като теб търсят нови запознанства.
Над 40% от хората, които посещават Бързи Срещи за пръв път, идват по препоръка от приятел. На въпроса „Би ли дошъл повторно?” 60% от участниците отговарят „Твърдо Да” и 36% с „По-скоро Да”. На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност за повторна среща с човек, с когото са се харесали взаимно.
Но най-важното и радващото ни доказателство за успеха на запознанствата на живо са стотиците нови двойки, които събираме ежегодно.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече над 300 срещи и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за всички.До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не  допуска да се регистрираш, ако там вече се е регистрирал участник, с когото си се срещал. Все пак основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Срещаш се с хора в определената възрастова граница. Това гарантираме като  проверяваме личните карти още на входа.

Имаш време да помислиш. Въведохме модул за автоматична обработка на резултатите, така че не си длъжен да предадеш резултатите веднага след приключането на срещата. Имаш на разположение 16 часа, през които да влезеш в профила си на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно. След това системата разпраща резултатите на всички участници.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме  по 1 лев  от таксата на всеки участник на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име! На всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите Бързи Срещи.
Разбери как протичат нашите срещи.
Запознай се с основни правила и препоръки за Бързи Срещи.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018