№ 369 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 27.03.2016
  • Час: 18:00
  • Възраст мъже: 50 - 60
  • Възраст жени: 45 - 55
  • Платили мъже: 4
  • Свободни места за мъже: 6
  • Платили жени: 8
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив. Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни човека, които също като теб търсят нови запознанства.
Над 40% от хората, които посещават Бързи Срещи за пръв път, идват по препоръка от приятел. На въпроса „Би ли дошъл повторно?” 60% от участниците отговарят „Твърдо Да” и 36% с „По-скоро Да”. На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност за повторна среща с човек, с когото са се харесали взаимно.
Но най-важното и радващото ни доказателство за успеха на запознанствата на живо са стотиците нови двойки, които събираме ежегодно.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече над 300 срещи и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Срещаш винаги нови хора. Това се гарантира от нашия софтуеър, който следи профилите на участниците и не допуска да се регистрираш за среща, ако там се е регистрирал участник, когото вече си срещал.

Регистрираш се и плащаш предварителнотъй като е важно да знаем точния брой на участниците.До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Предвид краткото оставащо време до тази среща, ако решиш да участваш и нямаш време да заплатиш по някой от предложените начини, достатъчно е само да се регистрираш на страницата на срещата и да ни се обадиш на телефон 0884 557949 или да ни пишеш на info@clubr.bg, за да потвърдиш участието си, след което ще можеш да заплатиш на място.

Срещаш се само с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти на входа.

Имаш достатъчно време да помислиш. Новият модул за обработка на резултатите ти дава 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш кого би искал да срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме  по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че търсенето на щастие е право, което трябва да споделяме, затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме на сайта къде сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите срещи.
Разбери как протичат нашите Бързи Срещи.
Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Място на събитието

ресторант "Гара за двама"

В самия център на София, на крачки от Народния театър, се намира един малък ресторант, който от много години успешно съчетава домашния уют по руски с приятна и спокойна атмосфера. Доскоро той се помещаваше на ул. Бенковски, но се премести на по-централно и оживено място. Старите купета ги няма, което е логично – влаковете не са това, което бяха. Сега ресторантът е осъвременен, но с усещане за винтидж, а в кухнята главният готвач приготвя както традиционни руски ястия (Бьофстроганов, пиле Табака, пелмени, супи борш и солянка), така и европейски рецепти, в крак с вкуса на днешна Русия.

Ресторантът предлага всеки ден и разнообразно обедно меню.

https://www.facebook.com/garazadvamapage

 

Адрес:
Гара за двама, ул. Иван Вазов 12, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018