No 40 - СОЦ ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 12.05.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 96
  • Свободни места за мъже: 4
  • Платили жени: 75
  • Свободни места за жени: 25
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

НЕОБВЪРЗАНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СБЛИЖАВАЙТЕ СЕ!

Въпреки нескончаемите майски празници, не можахме да се въздържим да не организираме още едно СОЦ ПАРТИ, при това с юбилейния номер 40. Ще забъркаме за пореден път емоционалната смес от запознанства и танци.

В духа на традицията още на входа ще вържем червена връзка на пионерките и синя на чавдарчетата, за да се гмурнат по-бързо в атмосферата. Естествено на тях може да се записват телефони, мейли и всякакви пожелания. Всеки гост с регистрация ще получи и талон за безплатно посещение на урок по кизомба в школата на нашите партньори от Кизомба Холикс.

Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, по равно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:
iWoman.bg, actualno.com, Fame.bg, VitoshaNews.com, Vibes.bg.

Ето част от забавленията, които те очакват:
Мини Мачмейкинг (Уредени срещи): Попълни теста "Партньорски рейтинг" и ни го изпрати до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "Минимачмейкинг". Ние ще потърсим измежду другите участници подходящ за теб човек и, ако успеем, ще ви уредим среща на партито.
Намери другата половинка: На входа ще ти връчим бюлетин със знакова дума от соцреализма и ще трябва да намериш другата половинка от него у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане получаваш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Конкурси: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Уроци по танци: Танцьорите от Кизомба Холикс ще ни помогнат за подгряването на атмосферата и за усвояването на основите на екзотичния танц кизомба.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 12 май (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6
ДРЕСКОД:
Бяла риза, блуза, рокля или тениска.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва, защото допринася за създаването на специфична парти атмосфера и настроение. Стимулираме дрескода чрез по-ниската цена на билетите за тези, които са го спазили.
 

БИЛЕТ:
10 лв. - с предварителна регистрация и спазен дрескод
- 15 лв. - без предварителна регистрация или без спазен дрескод
- 20 лв. - без предварителна регистрация и без спазен дрескод

Билетът се заплаща на входа. Предварителната регистрация на страницата на събитието помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова гостите с регистрация заплащат по-ниска цена на входа.

Запазваме си правото да допускаме само гости с предварителна регистрация при изчерпване капацитета на заведението.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства