№ 399 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 24.07.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 35 - 43
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 9
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 9
  • Свободни места за жени: 1
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че има много хора, с които могат да донесат щастие в живота ти. Често, обаче, е сложно да ги срещнеш в динамичното, но еднообразно ежедневие в затворения кръг между работа и дом. Бързите Срещи са забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора като теб. Най-радващото доказателство за успеха им са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на Бързи Срещи.
На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност да срещнат повторно човек, който им е харесал.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече близо 400 събития и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Регистрираш се и плащаш предварително, тъй като  ангажираността на всеки участник е важна за добрата организация. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.
Предвид краткото оставащо време до тази среща, ако решиш да участваш и нямаш време да заплатиш по някой от предложените начини, достатъчно е само да се регистрираш на страницата на срещата и да ни се обадиш на телефон 0884 557949 или да ни пишеш на info@clubr.bg, за да потвърдиш участието си, след което ще можеш да заплатиш на място.

Срещаш само нови хора, което постигаме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи, която не  допуска да се регистрираш, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал.

Срещаш се с хора в определената възрастова граница и затова проверяваме личните карти още на входа.

Имаш време да помислишВъведохме модул за автоматична обработка на резултатите, така че не си длъжен да предадеш резултатите веднага. Имаш 16 часа, през които да влезеш в профила си на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш повторно.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме по 1 лев от всеки билет за хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите Бързи Срещи.
Разбери как протичат нашите срещи.
Запознай се с основни препоръки по време на Бързи Срещи.

Място на събитието

ресторант Годзила

Елегантен. Провокативен. Артистичен. Светъл, с усещане за безкрайност. Модерен, но с човешки облик. Мястото, където в спокойствие и уют можеш да хапнеш вкусно и да избягаш за малко от големия град. Прекрасно пространство за всякакъв арт формат, това е интериора на най-новия ресторант на веригата Годзила в София.

През далечната 1999 г. бе открит първия ресторант Годзила във Варна. За 16 години бяха отворени общо 6 ресторанта в страната, които спечелиха доверието на клиентите с разнообразна и модерна кухня, нестандартни порции, атрактивни цени и отлично обслужване. Менюто на Годзила включва класен асортимент от свежи салати, сочно барбекю, пресни риби и морски дарове, ароматни пици, авторско суши и десерти приготвени по домашни рецепти.

Адрес:
София, булевард "Васил Левски" 75
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018