№ 407 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 21.08.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 26 - 33
  • Възраст жени: 23 - 33
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 8
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че има много хора, с които могат да донесат щастие в живота ти. Често, обаче, е сложно да ги срещнеш в динамичното, но еднообразно ежедневие в затворения кръг между работа и дом. Бързите Срещи са забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора като теб. Най-радващото доказателство за успеха им са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на Бързи Срещи.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече близо 400 събития и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Регистрираш се и плащаш предварителнотъй като е важно да знаем точния брой на участниците. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Срещаш винаги нови хора. Това се гарантира от нашия софтуеър, който следи профилите на участниците и не допуска повторни срещи.

Срещаш се само с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти на входа.

Имаш достатъчно време да помислиш. Новият модул за обработка на резултатите ти дава 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш кого би искал да срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че търсенето на щастие е право, което трябва да споделяме, затова ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите срещи.
Разбери как протичат нашите Бързи Срещи.
Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Място на събитието

ресторант Годзила

Елегантен. Провокативен. Артистичен. Светъл, с усещане за безкрайност. Модерен, но с човешки облик. Мястото, където в спокойствие и уют можеш да хапнеш вкусно и да избягаш за малко от големия град. Прекрасно пространство за всякакъв арт формат, това е интериора на най-новия ресторант на веригата Годзила в София.

През далечната 1999 г. бе открит първия ресторант Годзила във Варна. За 16 години бяха отворени общо 6 ресторанта в страната, които спечелиха доверието на клиентите с разнообразна и модерна кухня, нестандартни порции, атрактивни цени и отлично обслужване. Менюто на Годзила включва класен асортимент от свежи салати, сочно барбекю, пресни риби и морски дарове, ароматни пици, авторско суши и десерти приготвени по домашни рецепти.

Адрес:
София, булевард "Васил Левски" 75
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018