No 43 - SPICY, CHILI, HOT

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 20.10.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 125
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 112
  • Свободни места за жени: 13
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Топло, Люто, Горещо
Д
а нажежим емоциите!

Есента дойде и ние решихме да подгреем емоциите с едно традиционно горещо парти за необвързани с латино ритми и емоционални нови запознанства. Както винаги, ще съберем около 200 готини и необвързани мъже и жени, с много игри, музика и танци ще се забавляваме и ще се запознаваме.

Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ето част от забавленията, които те очакват на партито:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с написана дума и ще трябва да намериш същата у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ще получиш и гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Уроци по танци: Нашите приятели от Kizomba Holics ще ни разкрият красотата на този танц и ще ни въведат в неговите основни стъпки. Освен това всеки участник в партито ще получи безплатен ваучер за едно посещение в тяхната школа.
Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Горещи Срещи: През цялата вечер ще организираме Бързи Срещи - 3 мъже и 3 жени за по 3 минути всеки с всеки, като ние избираме участниците измежду всички желаещи.
По време на партито можеш да си купиш на касата билет за Бързи Срещи с 20% отстъпка.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
КОГА: 20-ти октомври (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6
ДРЕСКОД: 
Жълто и/или оранжево и/или червено
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва, защото допринася за създаването на специфична парти атмосфера и настроение. Затова стимулираме дрескода чрез по-ниската цена на билетите (10 лева) за тези, които са го спазили.
БИЛЕТ:
10 лв. - при спазен дрескод
- 15 лв. - без спазен дрескод
!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова допускаме само гости с предварителна регистрация. Поради големия интерес и за да дадем възможност на повече нови необвързани да посетят нашите партита, се налага да ограничим регистрациите за участие в наши партита до максимум 5 годишно.

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018