test

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 15.10.2016
  • Час: 06:00
  • Възраст мъже: 30 - 38
  • Възраст жени: 25 - 35
  • Платили мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 10
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 10
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че има много хора, с които могат да донесат щастие в живота ти. Често, обаче, е сложно да ги срещнеш в динамичното, но еднообразно ежедневие в затворения кръг между работа и дом. Бързите Срещи са забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора като теб. Най-радващото доказателство за успеха им са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на Бързи Срещи.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече близо 400 събития и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Всеки плаща предварително, за да гарантира присъствието си. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч по-рано можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Запознаваш се само с нови хора. Нашата компютърна система за анализ на проведените срещи следи профилите на участниците и не допуска повторни срещи.

Срещаш се с хора в определената възрастова група и затова проверяваме  личните карти още на входа.

Модул за попълване на резултатите от срещите. Вече имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно 20 човека. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че всеки може да сподели поне малко от щастието. Благодарим ти от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай най-важните черти на нашите Бързи Срещи.
 
Виж как протичат нашите срещи.
 
Запознай се с правила и препоръки по време на срещите.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства