№ 90 - Клопките по пътя към връзката

Коучинг

Нашите коучинги са предназначени както за участници в програма Мачмейкинг, така и за всеки друг, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и успешните взаимоотношения с противоположния пол. Те се провеждат в малки групи от 4 до 6 човека, за да има възможност за близък контакт и активно взаимодействие между участниците и водещия.

  • Град: София
  • Дата: 20.02.2018
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 3
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 3
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Повече за събитието

Водещ психолог - Ирена Василева

„Ние не се избираме случайно един друг. Ние срещаме само тези, които вече съществуват в нашето подсъзнание“. Зигмунд Фройд

Всички правим грешки в любовта. Дали обаче извличаме поуките и ги трупаме под формата на опит и мъдрост? За жалост, често правим един и същ неподходящ избор, попадаме в една и съща клопка, оказваме се отново и отново пред същата задънена улица.

Въпросът е Защо? Кое ни обвързва в стария сюжет? Какво ни държи оковани към миналото?

„Клопките по пътя към връзката“ дава отговор на тези въпроси и също възможност на всеки да се ориентира успешно в лабиринта на своя емоционален живот и да разпознава клопките по пътя си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Място на събитието

ClubR

Имаме свой клуб - удобно, спокойно и уютно място в непосредствена близост до всякакви градски комуникации, в което посрещаме гостите на различните наши събития. Намира се на улица "Банат" 28 - на 100 метра от входа на МОЛ "Парадайз" и метростанция "Витоша". Можеш лесно да го намериш и в Google Maps следвайки линка, даден на страницата ни, или можеш да потърсиш адреса "Банат 28", или пък "ClubR". 

Как да стигнеш до нас с обществен транспорт (най-лесния начин)
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (изхода към Хладилника). Оттам трябва да извървиш около 100 метра, завивайки надясно по улица "Христо Ценов" и след 50 метра пак надясно по улица "Банат". Офисът ни е на приземния етаж и лесно ще го забележиш отдалеч по светещата реклама с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е почти невъзможно, затова препоръчваме да оставиш колата на паркинга на МОЛ "Парадайз". След това излизаш на приземното ниво от централния изход и пресичаш улица "Сребърна" до изхода на метрото. Оттам трябва да извървиш около 100 метра пеша, следвайки указанията по-горе.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018