№ 610 - класически 10x10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 25.11.2018
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 31 - 39
  • Възраст жени: 26 - 36
  • Платили мъже: 1
  • Свободни места за мъже: 9
  • Платили жени: 1
  • Свободни места за жени: 9

Цена: 28.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Повече за събитието

Има много хора, с които можем да сме щастливи заедно, но не е лесно да се намерим в все по-стесняващия се кръг на забързаното ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да се срещнеш с интересни и интелигентни хора, които също като теб търсят нови запознанства.

Ето основните предимства на Бързи Срещи:

Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.

Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 500 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.5 съвпадения между участниците, т.е. почти 10 повторни срещи, от които средно 0.8 завършват с връзка.

На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е!".

Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.

Само нови запознанства. При повторно участие, системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.

Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.

Подходяща възраст. Организираме срещите в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани и не позволяваме участие извън определената възрастова група.

Време да помислиш. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.

Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се случва в около 8% от обявените събития.

Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни"

Прочети как протичат Бързите Срещи.

Запознай се с някои важни препоръки по време на Бързи Срещи.

Искаш да се подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна персоналната консултация "Бързи срещи".
 
Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, защото вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.

Място на събитието

ClubR

Имаме свой клуб - удобно, спокойно и уютно място в непосредствена близост до всякакви градски комуникации, в което посрещаме гостите на различните наши събития. Намира се на улица "Банат" 28 - на 100 метра от входа на МОЛ "Парадайз" и метростанция "Витоша". Можеш лесно да го намериш и в Google Maps следвайки линка, даден на страницата ни, или можеш да потърсиш адреса "Банат 28", или пък "ClubR". 

Как да стигнеш до нас с обществен транспорт (най-лесния начин)
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (изхода към Хладилника). Оттам трябва да извървиш около 100 метра, завивайки надясно по улица "Христо Ценов" и след 50 метра пак надясно по улица "Банат". Офисът ни е на приземния етаж и лесно ще го забележиш отдалеч по светещата реклама с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е почти невъзможно, затова препоръчваме да оставиш колата на паркинга на МОЛ "Парадайз". След това излизаш на приземното ниво от централния изход и пресичаш улица "Сребърна" до изхода на метрото. Оттам трябва да извървиш около 100 метра пеша, следвайки указанията по-горе.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018