№ 60 – КАРНАВАЛ (75 x 75)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 15.02.2019
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 25 - 45
  • Възраст жени: 25 - 45
  • Регистрирани мъже: 50
  • Свободни места за мъже: 25
  • Регистрирани жени: 16
  • Свободни места за жени: 59

Цена: 15.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

К А Р Н А В А Л
Дрескод: Маска или домино

Точно след празника на любовта и виното ще направим първото ни парти за необвързани за 2019 г. Ще сложим маските и ще се впуснем в приключение, което ще ни отведе сред вихър от нови запознанства, игри и танци.
Вече 7 години провеждаме нашите Партита. Всяко парти се посещава от около 150 необвързани на средна възраст 35-36 години. Нашите партита се превърнаха в неотменна част от клубния живот на София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comVitoshaNews.comVibes.bg.

Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Така поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите. 
Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации през последните 12 месеца.

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.

"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще раздават флирт карти и ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запознанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и други игри като награждаваме победителите и най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 15 февруари (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12

БИЛЕТ: 15 лева със спазен дрескод и 20 лева без спазен дрескод.

ДРЕСКОД: Карнавална маска или домино

Събитието се провежда с подкрепата на:

   

  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи