№ 60 – КАРНАВАЛ (125 x 125)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 15.02.2019
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 25 - 45
  • Възраст жени: 25 - 45
  • Платили мъже: 125
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 125
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

К А Р Н А В А Л
Дрескод: Маска или домино

Точно след празника на любовта и виното ще направим първото ни парти за необвързани за 2019 г. Ще сложим маските и ще се впуснем в приключение, което ще ни отведе сред вихър от нови запознанства, игри и танци.
Вече 7 години провеждаме нашите Партита. Всяко парти се посещава от около 120-150 необвързани на средна възраст 35-36 години. Нашите партита се превърнаха в неотменна част от клубния живот на София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comVitoshaNews.comVibes.bg.

Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието, заплащането се извършва на място. Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността.
Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации за парти през последните 12 месеца.
По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Ето част от забавленията, които те очакват:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути гостите с еднакъв цвят гривни ще могат да участват мини бързи срещи (2-3 минути), на които ще могат да се запознаят с лице-в-лице с десетина души от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.

Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

С кого да те запознаем: Нашите купидончета ще раздават флирт карти и ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да те запознаят с хора, които ти е трудно да заговориш.

Различни забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и други игри като награждаваме победителите и най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 15 февруари (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12

БИЛЕТ: 15 лева със спазен дрескод и 20 лева без спазен дрескод.

ДРЕСКОД: Карнавална маска, домино, шапка или костюм.

Събитието се провежда с подкрепата на:

   

  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства