№ 61 – ЗЕЛЕНО ПАРТИ (75 x 75)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 22.03.2019
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 30 - 50
  • Възраст жени: 30 - 50
  • Регистрирани мъже: 35
  • Свободни места за мъже: 40
  • Регистрирани жени: 33
  • Свободни места за жени: 42

Цена: 15.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Пролетни мечти и нови начала!

Ще посрещнем пролетта с нови запознанства и танци!

З Е Л Е Н О    П А Р Т И

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече пета година подред ще направим Зелено парти в самото начало на пролетта. Отново ще се впуснем във вихъра на нови запознанства и танци.

Всяко наше парти се посещава от около 150 необвързани на средна възраст 35-36 години. Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност.

Предварително заплащане не е необходимо. До 24 часа предварително направената регистрация за парти може да бъде анулирана.

Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации за парти през последните 12 месеца.

Ето част от забавленията, които те очакват:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути гостите с еднакъв цвят гривни ще могат да участват мини бързи срещи (2-3 минути), на които ще могат да се запознаят с лице-в-лице с десетина души от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.

Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

С кого да те запознаем: Нашите купидончета ще раздават флирт карти и ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да те запознаят с хора, които ти е трудно да заговориш.

Различни забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и други игри като награждаваме победителите и най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 22 март (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12

БИЛЕТ: 15 лева със спазен дрескод и 20 лева без спазен дрескод. Заплащането се извършва на място.

ДРЕСКОД: Облечи нещо зелено или сложи зелен аксесоар (шапка, шал и др.) За всеки случай и ние на входа ще носим зелени аксесоари за всички, които не са успели да се подготвят. 

По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Събитието се провежда с подкрепата на:

   

  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много хубаво и предразполагащо въведение от страна на Румен! Страхотно мило отношение от Криси!
31.01.2019, след Бързи срещи 

Давайте в същия дух, вие сте много готини! 
31.01.2019, след Бързи срещи 

Чудесна идея и реализация.
28.01.2019, след Бързи срещи 

Всичко е много добре организирано, идеята и изпълнението са чудесни.
24.01.2019, след Бързи срещи 

Продължавайте все така! Това е много хубава социална дейност и вие добре я правите. 
17.01.2019, след Бързи срещи