Коучинг

Какво представляват коучингите?
Коучингите са интерактивни тематични срещи на малки групи от 4 до 6 човека. Под формата на дискусия между участниците и водещия, се обсъждат и упражняват различни аспекти на зададената тема.  Коучингите се провеждат в нашия офис в извънработно време и са с продължителност 2 – 2.5 часа. 

За какво служат коучингите?
Дори и за далеч по-маловажни неща, като шофьорска книжка, се изисква получаването и проверката на някакъв минимален набор от познания. А за нещо жизнено важно като намиране и изграждане на дългосрочна/брачна връзка, няма никакви предварителни изисквания и знания, с които да се подготвим за новия етап в живота си. Заедно с психолозите в нашия екип разработихме няколко теми, които засягат важни моменти в създаването и поддържането на успешна дългосрочна връзка. 

Кой може да участва в коучингите?
Нашите коучинги са предназначени както за участниците в програмата Мачмейкинг, така и за всеки друг, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и за успешните взаимоотношения с другия пол. Единственото изискване, за да се запишеш като участник, е да си пълнолетен и необвързан и да си заплатил участието в коучинга по съответния ред. 

Как да се запишеш за коучинг - в календара на началната страница или в менюто Мачмейкинг/Предстоящи събития- са обявени всички бъдещи коучинги. 

Какви за темите на коучингите?
Подробна информация за всеки коучинг можеш да намериш на неговата страница, на която можеш да влезеш през каледнара със събитията на сайта ни. Към момента предлагаме следните 4 основни теми за коучинг:

Емоционална близост
Ако си задаваш въпроси като:

 • Как да изградя устойчива и удовлетворителна връзка?
 • Как да създавам емоционална близост?
 • Как да бъда едновременно себе си и да съм свързан/а с партньора?
 • Как да зная кога и с какво да правя компромис? Компромис ли е това или толерантност?

Този коучинг ще ти помогне да намериш своите отговори и да се научиш да създаваш емоционална близост, да бъдеш едновременно и свързан, и свободен, за да се чувстваш пълноценен и удовлетворен във връзката си.

Как избираме партньор
Най-вероятно не знаеш, че обикновено използваме три варианта за избор на партньор:

 • Сходство - Желание да повториш семейния модел на родителите във взаимоотношенията и  при избора на дългосрочен партньор.
 • Допълване - Някои характеристики на биологичното  семейство (семейството на родителите ти) остават същите, други се преработват и променят спрямо твоето усещане за щастие. Това е модела, спрямо който избираш партньор.
 • Бягство  -  Отхвърляш семейния модел на родителите си  и избираш партньор, с когото да можеш да реализираш коренно противоположен модел  взаимоотношения и връзка.

Подходящият избор е само началото на дълг процес за изграждане на съвместимост между партньорите и това продължава цял живот. За да избереш подходящия за теб партньор, трябва да разбереш правилно себе си. Този коучинг може да ти бъде полезен в тази насока.

Как да общуваме успешно
Знаете ли:

 • как да бъдем привлекателни в общуването?
 • как да подсилим привличането във връзката?
 • как да разберем какво иска другият?
 • как да бъдем по-женствени, като запазя индивидуалността си?
 • как да бъдем по-мъжествени по свой собствен начин?

Двата пола са равни, но и различни. В еволюционен план мъжете и жените са се обособили така че да се допълват взаимно при съвместно съществуване. И до днес различията между половете могат да служат за градивно сътрудничество и  успешно развитие на  личностния потенциал на всеки един от двойката. Това се получава само ако се проявяват толерантност спрямо различията у партньора.
Този коучинг ще ти помогне да разбереш по-добре другия пол и да общуваш по-успешно с него, било то като интимен партньор или в ежедневието.

Азбука на успешните връзки
Всички ние от първите мигове на своя живот влизаме в отношения с другите. Още от този момент започваме да учим как да го правим – първоначално неосъзнато, докато се превърне в наш стил и/или навик. 
Постепенно забелязваме, че в някои ситуации и с някои хора се чувстваме сигурни и спокойни, а  с други не дотам. Докато стигнем до мига, когато се влюбим в някого и си пожелаем да се свържем с този човек “докато смъртта ни раздели”.
Какво и как определя успехът ни във връзките, а оттам и щастието в живота ни? На тези въпроси се опитваме да отговорим чрез този коучинг. 

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018