Защо да участваш?

Ако търсим да купим имот, се обръщаме към брокер. Ако ремонтираме жилището или колата, викаме майстор. Защо когато става дума за намиране на човек, с когото да споделим съдбата си, не се допитваме до никого? Това е една от най-важните стъпки в живота ни, а за нея най-често разчитаме на случайността!
Вече 5 години организираме запознанства на живо в България. На нашите Бързи Срещи и Партита ежегодно запознаваме хиляди необвързани и създаваме стотици нови двойки. Преди 3 години разбрахме необходимостта от специфичен формат запознанства за хора, които искат индивидуално внимание към своите потребности за намиране на дългосрочен партньор. Заедно с екип от психолози стартирахме проекта "Мачмейкинг - подбрани запознанства". Броят на участниците в него вече надхвърли 300 и продължава да расте, а създадените щастливи двойки доказват, че сме на прав път.

За кого е предназначен Мачмейкинг?

Най-голямото предимство на  Мачмейкинг са запознанствата с хора, специално подбрани за теб. И въпреки това никой не може да предскаже дали сред тях ще бъде човекът на твоя живот.

Откъде идва?
В България този формат е сравнително нов, въпреки че в повечето развити страни отдавна е популярен начин за намиране на дългосрочен партньор. Под различни форми той е бил широко използван през вековете. В България се е наричал "сватовничество" и е изчезнал с промяната в порядките на патриархалното общество в началото на XX век. В доста страни (Армения, Грузия, Израел, Индия и др.) все още съществува в древната си форма, докато в Европа и САЩ сватовничеството е вече заменено от Мачмейкинг.

Как разработихме Мачмейкинг?
Запознахме се с най-добрите световни практики и ги адаптирахме спрямо нашите особености. Създадохме ефективни инструменти за получаването на достоверна информация за индивидуалните особености на участниците. Разработихме интервюта за обратна връзка след всяко запознанство, в които обсъждаме какво и защо се е случило и предлагаме индивидуални консултации. Мачмейкинг е постоянен процес на подобряване разбирането за потребностите на всеки участник, за да може всяка следваща среща да е по-успешна.

Каква е успеваемостта?
Дотук 26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта. Това е поредното доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Какво включва?
Започваме с Теста "Колко съвпадения имаш". Влизаш в профила си на сайта и го попълваш и записваш - www.clubr.bg/matchmaking_test. След това ни го изпращаш на matchmaking@clubr.bg или просто ни уведомяваш, че вече си го направил, за да можем да го намерим и разгледаме по твоето име. Ние не искаме да даваме нереалистични обещания и затова държим първо да разгледаме тази базова информация. Така ще добием представа за теб и твоите очаквания. Ще преценим доколко можем да сме полезни. До 1 работен ден ще се свържем за обратна връзка.
При положителен отговор от наша страна, ще уточним кой план за включване в Мачмейкинг си избрал и ще се договорим за удобно време за първото ти посещение в офиса ни.

Елементи на Мачмейкинг
1. Интервю с консултант-психолог (около 1 час)
Целта е да получим представа за твоята личност и очакванията ти за партньор.
- структуриран разговор с наш психолог
- съставяне на психологически профил

2. Интервю за попълване на базата данни (около 1 час)
- детайлно запознаване с Мачмейкинг и твоето участие в програмата;
- анкета, свързана с теб, (подобна на теста "Колко съвпадения имаш");
- анкета за очакванията ти за партньора;
- коментари и препоръки за оптимизиране на участието ти.

3. Коучинг в група (около 2 часа)
В група от 4 до 6 участника се представят и обсъждат теми, свързани с партньорството, емоционалната близост, предпоставките за намиране и създаване на успешни връзки и др. Препоръчваме участието в поне един коучинг, защото нашата практика показва, че повечето от хората, отказали да участват в коучинг, не извличат полза от Мачмейкинг и често практически се самоизключват от програмата.

4. Подготвяне на визитка
Подбираме актуални снимки, за да подготвим и съгласуваме визитката, с която ще представяме участника при предложение за запознанство.

5. Подбор на потенциални партньори
Постоянно разглеждаме взаимната съвместимост на профилите на всички участници. При намирането на потенциално подходящ партньор, ще разменим визитките ви, придружени с кратко описание. Ако и двамата пожелаете да се срещнете, ще разменим координатите ви, за да се уговорите за среща помежду си. Преди първата среща препоръчваме да прочетеш нашия „Пътеводител за Първа Среща”.

6. Консултация за обратна връзка след запознанство (около 30 минути)
Това е много важен и поради това задължителен елемент от Мачмейкинг. Поотделно с двамата участници обсъждаме запознанството и впечатленията им от срещата. По този начин подобряваме разбирането си за участниците и техните очаквания. Предоставяме нашата гледна точка и препоръки.

7. Персонален коуч
Участниците с VIP пакет могат да изберат човек от екипа на Мачмейкинг, който да бъде техен персонален контакт за разговори, дискусии и съвети.

8. Подбор в база данни Партньорски тест
Базата Мачмейкинг се състои от участниците в проекта, т.е. понастоящем около 350 човека, докато базата Партньорски тест включва всички, които са попълнили теста за Партньорски рейтинг, т.е. няколко хиляди души, които се увеличават непрекъснато. При намирането на особено подходящ човек в тази база от потенциални партньори, ние се свързваме с него/нея, при съгласие за запознанство провеждаме входящо интервю и при положително продължение, уреждаме запознанството.

Пакети за участие в Мачмейкинг
Предлагаме 3 различни варианта с различен обхват и продължителност.

Пакети    Класик 1   Класик 2      VIP     
  Цени    200 лв. 300 лв. 900 лв.
  Активен профил в базата данни 1 год. 2 год. 1 год. 
  Интервю с консултант - психолог да да да 
  Интервю за попълване на базата данни да да да 
  Подготвяне на визитка да да да 
  Коучинг в група 4 - 6 човека 1 2 3
  Подбор на партньори в база данни Мачмейкинг да да да
  Организиране на среща за запознанство 25 лв. 25 лв. да
  Съпровождане по време на среща 50 лв. 50 лв. да 
  Персонална консултация с психолог 1 2 3
  Безплатно посещение на Парти за запознанства 1 2 3
  Безплатно посещение на Бързи Срещи 1 2 3
  Консултация след започване на връзка 1 1 1
  Подбор в база данни Партньорски тест     да
  Персонален коуч     да
  Консултация за обратна връзка 25 лв.  25 лв. да
  Интервю за възстановяване на профил 25 лв. 25 лв. да
  Продължаване на абонамент с 1 година 50 лв. 50 лв. 700 лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018