Какво е това?

 

Виж видео: "Осмели се да потърсиш любовта"

Ти си искрен/а и реализиран/а, постигнал/а си много, но все още мечтаеш за смислена връзка.
Мачмейкинг е програма за индивидуални запознанства, в която ще се срещаш само с хора, специално подбрани за теб. 
Ще се съобразим не само с твоите критерии, но ще вземем предвид твоите предпочитания, цели и начин на живот, за да ти предлагаме подходящи запознанства.

ClubR е най-голямата българска платформа за мачмейкинг запознанства. Преди 8 години заедно с екип психолози разработихме този световноизвестен формат. В него досега участвали почти 700 човека и 26% от тях са вече щастливо обвързани. 

За кого е подходящ?
- За всички, които искат да създадат семейство;
- За заети хора, които предпочитат подбрани запознанства вместо да се лутат безкрайно по сайтове и социални мрежи;
- За необвързани българи, живеещи в чужбина, които периодично се завръщат в България.

Какво да очакваш?
При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Как да се запишеш?
- Влез в профила си на нашия сайт;
- Попълни Теста за съвпадения;
- Изпрати ни го на matchmaking@clubr.bg, за да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни; 
- До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти върнем отговор;
- Ако можем да те включим в програмата, ще се уговорим за 30-минутна безплатна консултация, в която ще уточним твоите очаквания;
- Ако решим да продължим, ще уговорим дата за интервю за създаване на твой профил в програмата; ще ти поискаме предварително снимки, които ще са ни нужни за изготвянето на твоя Мачмейкинг профил. 

Има два начина за включване в Мачмейкинг.

1. АКТИВНО УЧАСТИЕ
Предназначен е за клиенти, които искат да се възползват от максималния обхват на търсене на подходящ партньор сред всички попълнили Теста за съвпадения (близо 12,000 души). Цената е 950 лева за срок от 1 година и се заплаща предварително. Програмата включва следното:
- Интервю с психолог, за да добием представа за теб;
- Подробна анкета за създаване на профил;
- Изготвяне на визитка и кратко представяне;
- Търсене на съвпадения;
- Провеждане на интервюта с потенциални кандидати;
- Размяна на визитки;
- Размяна на контакти при взаимно съгласие. За българи, живеещи в чужбина, допускаме подготовка и договаряне на повече от една среща наведнъж (максимум 3), които да организираме по време на престоя им в България;
- Публикуване на безплатни анонимни кратки постове на фейсбук страниците на ClubR с цел разширяване кръга от хора, сред които търсим евентуални съвпадения;
- Задължителна консултация за обратна връзка след всяко ново запознанство;
- Помощ за изготвяне на по-добро представяне и подбор на снимки в профили в сайтове и/или приложения за запознанства (при наличие на такива);
- Изготвяне и публикуване на индивидуални реклами във Фейсбук, които да достигнат до широк кръг от необвързани извън членовете на ClubR. Разходите се одобряват и заплащат от клиента;
- Възможност за продължаване на плана с 1 година – 750 лева;
- Интервю за актуализация на профила при прекъсване на участие за повече от година – 50 лева;
- Ако са минали повече от 2 години след последното участие, за подновяване на абонамент се заплаща пълната такса от 950 лв.

Важно: Срокът за участие не се удължава при прекъсване на участието от страна на клиента.

2. ПАСИВНО УЧАСТИЕ
То е безплатно, неограничено във времето и дава възможност евентуално да получаваш предложения за запознанства. За целта трябва да си маркирал в профила си, че си съгласен да получаваш информация от ClubR и да си попълнил Теста за съвпадения. Ако профилът ти излезе в списъка със съвпадения при търсене за активен участник, може да се свържем с теб и да те поканим за безплатно интервю в нашия офис.

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.
Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

Нашите мачмейкъри:

Радослава Карамихалева
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг и има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 10-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуалната ѝ консултантска работа с клиенти, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Любомира Денева
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Още информация за екипа на ClubR тук.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Нямам препоръки. Организацията беше на високо ниво.  
21.10.2021, след онлайн бързи срещи 

Срещите вчера бяха забавни за мен и не го казвам просто от учтивост! Наистина сте се постарали да създадете един много добър начин за запознанства! 
14.10.2021, след онлайн бързи срещи 

Благодаря Ви, момичета! Справяте се чудесно, а форматът е доста сполучлив.
11.10.2021, след онлайн бързи срещи 

Перфектна организация.
11.10.2021, след онлайн бързи срещи