Какво е това?

 

Виж видео: "Осмели се да потърсиш любовта"

Ти си искрен/а и реализиран/а, постигнал/а си много, но все още мечтаеш за смислена връзка.
Мачмейкинг е програма за индивидуални запознанства, в която ще се срещаш само с хора, специално подбрани за теб. 
Ще се съобразим не само с твоите критерии, но ще вземем предвид твоите предпочитания, цели и начин на живот, за да ти предлагаме подходящи запознанства.

ClubR е най-голямата българска платформа за мачмейкинг запознанства. Преди 8 години заедно с екип психолози разработихме този световноизвестен формат. В него досега участвали почти 700 човека и 26% от тях са вече щастливо обвързани. 

За кого е подходящ?
- За всички, които искат да създадат семейство;
- За заети хора, които предпочитат подбрани запознанства вместо да се лутат безкрайно по сайтове и социални мрежи;
- За необвързани българи, живеещи в чужбина, които периодично се завръщат в България.

Какво да очакваш?
При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Как да се запишеш?
- Влез в профила си на нашия сайт;
- Попълни Теста за съвпадения;
- Изпрати ни го на matchmaking@clubr.bg, за да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни; 
- До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти върнем отговор;
- Ако можем да те включим в програмата, ще се уговорим за 30-минутна безплатна консултация, в която ще уточним твоите очаквания;
- Ако решим да продължим, ще уговорим дата за интервю за създаване на твой профил в програмата; ще ти поискаме предварително снимки, които ще са ни нужни за изготвянето на твоя Мачмейкинг профил. 

Има два начина за включване в Мачмейкинг.

1. АКТИВНО УЧАСТИЕ
Предназначен е за клиенти, които искат да се възползват от максималния обхват на търсене на подходящ партньор сред всички попълнили Теста за съвпадения (близо 12,000 души). Цената е 950 лева за срок от 1 година при неограничен брой предложения и включва следното:
- Интервю с психолог, за да добием представа за теб;
- Подробна анкета за създаване на профил;
- Изготвяне на визитка и кратко представяне;
- Търсене на съвпадения;
- Провеждане на интервюта с потенциални кандидати;
- Размяна на визитки;
- Размяна на контакти при взаимно съгласие. За българи, живеещи в чужбина, допускаме подготовка и договаряне на повече от една среща наведнъж (максимум 3), които да организираме по време на престоя им в България;
- Публикуване на безплатни анонимни кратки постове на фейсбук страниците на ClubR с цел разширяване кръга от хора, сред които търсим евентуални съвпадения;
- Задължителна консултация за обратна връзка след всяко ново запознанство;
- Помощ за изготвяне на по-добро представяне и подбор на снимки в профили в сайтове и/или приложения за запознанства (при наличие на такива);
- Изготвяне и публикуване на индивидуални реклами във Фейсбук, които да достигнат до широк кръг от необвързани извън членовете на ClubR. Разходите се одобряват и заплащат от клиента;
- Възможност за продължаване на плана с 1 година – 750 лева;
- Интервю за актуализация на профила при прекъсване на участие за повече от година – 50 лева;
- Ако са минали повече от 2 години след последното участие, за подновяване на абонамент се заплаща пълната такса от 950 лв.

Важно: Срокът за участие не се удължава при прекъсване на участието от страна на клиента.

2. ПАСИВНО УЧАСТИЕ
То е безплатно, неограничено във времето и дава възможност евентуално да получаваш предложения за запознанства. За целта трябва да си маркирал в профила си, че си съгласен да получаваш информация от ClubR и да си попълнил Теста за съвпадения. Ако профилът ти излезе в списъка със съвпадения при търсене за активен участник, може да се свържем с теб и да те поканим за безплатно интервю в нашия офис.

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.
Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

Нашите мачмейкъри:

Радослава Карамихалева
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг и има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 10-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуалната ѝ консултантска работа с клиенти на ClubR, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Любомира Денева
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Още информация за екипа на ClubR тук.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Чудесни сте! Всичко е много интелигентно направено. Перфектна организация.
22.07.2021, след Бързи срещи 

На 04.07.2021 г. за първи път участвах в организираните от Вашия екип бързи срещи. Мероприятието беше много приятно, а организацията – на ниво. За съжаление попълних празна анкета за съвпадения. Планирам да участвам в следващите организирани от Вас бързи срещи. Считам, че това е един добър и забавен начин да срещнеш нови хора и да осъществиш нови запознанства. Пожелавам на целия екип много здраве, вдъхновение и енергия, за да продължавате да събирате все повече и повече щастливи двойки! Продължавайте в същия дух и със сигурност ще постигате каузата, за която правите всичко това!
08.07.2021, след Бързи срещи