Какво е това?

Ако търсим имот, обръщаме към брокер. Ако ни боли зъб, отиваме на зъболекар. А за една от най-важните стъпки в живота ни разчитаме на приятели или роднини, т.е. неспециалисти, макар и добронамерени!
Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 5 години заедно с екип психолози решихме да въведем и в България популярния по цял свят Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега близо 500 човека са участвали и 26% от тях са вече щастливо обвързани. Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реално желание и усилия и от страна на участниците.

За кого е предназначен?
- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;
- За всички необвързани, които искат да създадат семейство и деца и са готови да инвестират в това време, усилия и средства;
- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Какво да очакваш?
При покупката на различни предмети от теб се иска само да ги избереш и заплатиш и не е нужно и те да те харесат. Но нито ти, нито другите са стока и няма как да предвидим в колко от случаите и двете страни ще се съгласят на запознанство. А още по-невъзможно е да отгатнем дали при тази среща ще възникне химия, която би могла да прерасне във връзка. Затова считаме, че не е коректно да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Можем единствено да гарантираме, че ще те запознаваме само със специално подбрани за теб хора, с които имате двустранно съвпадение. Но това не може да се случи без твоето активно участие.

Как да се запишеш?
Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Видове планове за участие
Всеки план е с продължителност 12 месеца, тъй като опитът ни показва, че липсата на ограничение във времето намалява мотивацията у някои участници. За търсене на подходящи запознанства разполагаме с 2 бази данни:
   - База данни „Мачмейкинг” – включва само участниците в програмата, които към момента са налични за запознанства, техният брой обичайно не надхвърля 100 човека.
   - База данни „Тест за съвпадения” – включва всички членове на ClubR, които са попълнили „Теста за съвпадения”. Техният брой надхвърля 10,000 и нараства ежегодно с 2-3,000 човека.

Можеш да избeрeш между два налични плана за участие.

1. Мачмейкинг „Оптимум”
Търсенето се извършва и в двете бази данни. Цената е 950 лева и включва:
   1.1. Интервю с психолог, около 1 час в нашия офис. Целта е да получим представа за твоята личност и да изготвим психологически профил.
   1.2. Създаване на профил в база данни „Мачмейкинг”, около 1 час в нашия офис. Попълваме подробна анкета за теб и твоите очаквания.
   1.3. Изготвяне и съгласуване на визитка с твои снимки и кратко представяне.
   1.4. Търсене в база данни „Мачмейкинг” за взаимни съвпадения.
   1.5. Търсене в база данни „Тест за съвпадения”. При намиране се свързваме с него/нея и при съгласие се срещаме с него/нея, за да му изготвим профил. След взаимно съгласие разменяме контактите ви, за да се запознаете.
   1.6. Изпращане на неограничен брой предложения.
   1.7. Неограничен брой консултации за обратна връзка след всяка първа среща - около половин час в нашия офис или чрез видео връзка (Скайп или Вайбър). Тези консултации са задължителни след всяко ново запознанство;
   1.8. Персонален коуч (по желание).
   1.9. Продължаване на участието с 12 месеца – 700 лева.

2. Мачмейкинг „Минимум”
Търсенето се извършва само в база данни „Мачмейкинг”. Цената е 250 лева и включва:
   2.1. Интервю с психолог, около 1 час в нашия офис. Целта е да получим представа за твоята личност и да изготвим твоя психологически профил.
   2.2. Създаване на профил в база данни „Мачмейкинг”, около 1 час в нашия офис. Попълваме подробна анкета за теб и твоите очаквания.
   2.3. Изготвяне и съгласуване на визитка с твои снимки и кратко представяне.
   2.4. Търсене в база данни „Мачмейкинг” за взаимни съвпадения.
   2.5. Изпращане на неограничен брой предложения.
Допълнително се заплащат:
   2.6. Консултация за обратна връзка след всяка първа среща (25 лева) - около половин час в нашия офис или чрез видео връзка (Скайп или Вайбър). Тези консултации са задължителни след всяко ново запознанство.
   
2.7. Продължаване на участието с 12 месеца – 100 лева. В случай на прекъсване на участието за повече от 12 месеца, се провежда и интервю за актуализация на профила (50 лева).

ВАЖНО: Срокът на участие не се удължава при прекъсване.

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.
Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре - приятелска атмосфера, усмихнати и приветливи организатори! Радвам се, че ви има - продължавайте с хубавата си мисия да сближавате хората!
15.04.2019, след Бързи срещи 

Благодаря, много мило. Пожелавам Ви да сте все така невероятни и да помагате на хората. 
12.04.2019, в отговор на поздрав за рожден ден 

Здравейте, Благодаря Ви за срещите, които правите. Бих желала да не ми пращате повече известия, тъй като благодарение на ваша среща открих моята половинка. Хубав ден!
09.04.2019, от нашата поща