Какво е това?

Ако търсим имот, обръщаме към брокер. Ако ни боли зъб, отиваме на зъболекар. А за една от най-важните стъпки в живота ни разчитаме на приятели или роднини, т.е. неспециалисти, макар и добронамерени!
Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 5 години заедно с екип психолози решихме да въведем и в България популярния по цял свят Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега близо 500 човека са участвали и 26% от тях са вече щастливо обвързани. Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реално желание и усилия и от страна на участниците.

За кого е предназначен?
- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;
- За всички необвързани, които искат да създадат семейство и деца и са готови да инвестират в това време, усилия и средства;
- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Какво да очакваш?
При покупката на различни предмети от теб се иска само да ги избереш и заплатиш и не е нужно и те да те харесат. Но нито ти, нито другите са стока и няма как да предвидим в колко от случаите и двете страни ще се съгласят на запознанство. А още по-невъзможно е да отгатнем дали при тази среща ще възникне химия, която би могла да прерасне във връзка. Затова считаме, че не е коректно да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Можем единствено да гарантираме, че ще те запознаваме само със специално подбрани за теб хора, с които имате двустранно съвпадение. Но това не може да се случи без твоето активно участие.

Как да се запишеш?
Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Видове планове за участие
Всеки план е с продължителност 12 месеца, тъй като опитът ни показва, че липсата на ограничение във времето намалява мотивацията у някои участници. За търсене на подходящи запознанства разполагаме с 2 бази данни:
   - База данни „Мачмейкинг” – включва само участниците в програмата, които към момента са налични за запознанства, техният брой обичайно не надхвърля 100 човека.
   - База данни „Тест за съвпадения” – включва всички членове на ClubR, които са попълнили „Теста за съвпадения”. Техният брой надхвърля 10,000 и нараства ежегодно с 2-3,000 човека.

Можеш да избeрeш между два налични плана за участие.

1. Мачмейкинг „Оптимум”
Търсенето се извършва и в двете бази данни. Цената е 950 лева и включва:
   1.1. Интервю с психолог, около 1 час в нашия офис. Целта е да получим представа за твоята личност и да изготвим психологически профил.
   1.2. Създаване на профил в база данни „Мачмейкинг”, около 1 час в нашия офис. Попълваме подробна анкета за теб и твоите очаквания.
   1.3. Изготвяне и съгласуване на визитка с твои снимки и кратко представяне.
   1.4. Търсене в база данни „Мачмейкинг” за взаимни съвпадения.
   1.5. Търсене в база данни „Тест за съвпадения”. При намиране се свързваме с него/нея и при съгласие се срещаме с него/нея, за да му изготвим профил. След взаимно съгласие разменяме контактите ви, за да се запознаете.
   1.6. Изпращане на неограничен брой предложения.
   1.7. Неограничен брой консултации за обратна връзка - около половин час в нашия офис или онлайн. Тези консултации са задължителни след всяко ново запознанство;
   1.8. Персонален коуч (по желание).
Продължаване на участието с 12 месеца – 700 лева.

2. Мачмейкинг „Минимум”
Търсенето се извършва само в база данни „Мачмейкинг”. Цената е 250 лева и включва:
   2.1. Интервю с психолог, около 1 час в нашия офис. Целта е да получим представа за твоята личност и да изготвим твоя психологически профил.
   2.2. Създаване на профил в база данни „Мачмейкинг”, около 1 час в нашия офис. Попълваме подробна анкета за теб и твоите очаквания.
   2.3. Изготвяне и съгласуване на визитка с твои снимки и кратко представяне.
   2.4. Търсене в база данни „Мачмейкинг” за взаимни съвпадения.
   2.5. Изпращане на неограничен брой предложения.
Допълнително се заплащат:
   2.6. Консултация за обратна връзка, 25 лева, около половин час в нашия офис или онлайн. Тези консултации са задължителни след всяко ново запознанство.
Продължаване на участието с 12 месеца – 100 лева.

ВАЖНО: Срокът на участие не се удължава при прекъсване.

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.
Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много хубаво и предразполагащо въведение от страна на Румен! Страхотно мило отношение от Криси!
31.01.2019, след Бързи срещи 

Давайте в същия дух, вие сте много готини! 
31.01.2019, след Бързи срещи 

Чудесна идея и реализация.
28.01.2019, след Бързи срещи 

Всичко е много добре организирано, идеята и изпълнението са чудесни.
24.01.2019, след Бързи срещи 

Продължавайте все така! Това е много хубава социална дейност и вие добре я правите. 
17.01.2019, след Бързи срещи