Какво е това?

 

Виж видео: "Осмели се да потърсиш любовта"
Мачмейкинг е примамлива възможност да намериш своя специален човек чрез персонални срещи с хора, подбрани точно за теб. Няколко десетилетия той предлага по цял свят успешна алтернатива на виртуалните запознанства.
Вече 7 години ние от ClubR запознаваме на живо хиляди необвързани и събираме стотици щастливи двойки. Преди 5 години заедно с екип психолози въведохме и в България популярния по цял свят Мачмейкинг (Подбрани запознанства). В него досега участваха над 500 човека и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Повечето клиенти споделят, че Мачмейкинг е не само прекрасен шанс да намерят своя човек, но и възможност да подобрят уменията си за общуване, свързване и изграждане на връзка.

За кого е полезен?
- За всички необвързани, които искат да създадат семейство;
- За заети хора, които предпочитат подбрани запознанства вместо да се лутат безкрайно по сайтове и социални мрежи;
- За необвързани българи, живеещи в чужбина, които периодично се завръщат в България.

Какво да очакваш?
При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Как да се запишеш?
- Влез в профила си на нашия сайт;

- Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test);
- И
зпрати ни го на matchmaking@clubr.bg, за да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни;
До един работен ден ще разгледаме теста и ако можем да те включим в програмата, ще се уговорим за интервю.

Има два възможни типа участия в Мачмейкинг.

1. ПАСИВНО УЧАСТИЕ
То е безплатно, неограничено във времето и дава възможност евентуално да получаваш предложения за запознанства. За целта трябва да си маркирал в профила си, че си съгласен да получаваш информация от ClubR и да си попълнил Теста за съвпадения. Ако профилът ти излезе на челна позиция в списъка със съвпадения при търсене за активен клиент от Мачмейкинг, ще се свържем с теб и ще те поканим за интервю в нашия офис.

2. АКТИВНО УЧАСТИЕ

Предназначен е за клиенти, които искат да се възползват от максималния обхват на търсене на подходящ партньор сред всички попълнили Теста за съвпадения (над 10,000 души). Цената е 950 лева за срок от 1 година при неограничен брой предложения и включва следното:
- Интервю с психолог, за да добием представа за теб;
- Подробна анкета за създаване на профил;
- Изготвяне на визитка и кратко представяне;
- Търсене на съвпадения;
- Провеждане на интервюта с потенциални кандидати;
- Размяна на визитки;
- Размяна на контакти при взаимно съгласие. За българи, живеещи в чужбина, допускаме подготовка и договаряне на повече от една среща наведнъж (максимум 3), които да организираме по време на престоя ти в България;
- Публикуване на безплатни анонимни кратки обяви на фейсбук страниците на ClubR с цел разширяване кръга от хора, сред които търсим евентуални съвпадения;
- Задължителна консултация за обратна връзка след всяко ново запознанство;
- Персонален коуч (по желание);
- Изготвяне и публикуване на индивидуални реклами във Facebook, които да достигнат до широк кръг от необвързани извън членовете на ClubR. Разходите се одобряват и заплащат от клиента;
- Възможност за продължаване на плана с 1 година – 750 лева;
- Интервю за актуализация на профила при прекъсване на участие за повече от година – 50 лева;

 - Ако са минали повече от 2 години от последното участие, за подновяване на абонамент се заплаща пълната такса от 950 лв.

ВАЖНО: Срокът на участие не се удължава при прекъсване на участието от страна на клиента.

 

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.
Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

За пръв път участвах и ми беше интересно и забавно. Благодаря за организацията, бяхте перфектни! Хубаво е, че Ви има и помагате хубави неща да се случват!
02.12.2020, след онлайн Бързи срещи 

Здравей, Любомира, ...! Да, с Х се виждаме често, прекарваме голяма част от времето заедно. Всичко е отлично, аз се чувствам чудесно благодарение на връзката ми с нея. Мисля че тя също се чувства така :). Благодаря ти на теб лично и на целия екип на ClubR за тази възможност! {...}   Поздрави,   Х
02.12.2020 - мейл Мачмейкинг