Регистрация

Задължителна информация:
Моля, попълни всички полета на кирилица (с изключение на полетата email и парола).

Моля, посочи валиден e-mail адрес - на него ще ти изпратим линк, с който да потвърдиш регистрацията си. Важно! Не използвай e-mail от yahoo или mail.bg при регистрацията си.

Допълнителна (незадължителна) информация:

Ако желаеш да получаваш безплатни предложения за запознанства по програмата Мачмейкинг, трябва да маркираш, че си съгласен да получаваш информация от ClubR, и след като се регистрираш, е необходимо да попълниш Теста за съвпадения.

Информацията, която споделиш, ще бъде видима само за нас.

Ако отговориш на въпросите по-долу, ще увеличиш шанса си за получаване на такива предложения.

Интереси:
Домашни любимци:
Избери 3 качества, които най-добре те описват:
Избери 3 качества, които търсиш в своя партньор:
Можеш да качиш 2 твои снимки - една анфас и една в цял ръст. Те ще бъдат видими само за нас. Това допълнително увеличава шанса да получаваш предложения за запознанство. Моля качи само JPG файлове до 500kb.

ВАЖНО: Ние държим на качеството на нашите събития – затова участниците в тях се представят с реалните си имена и данни. В началото на всяко събитие екипът на ClubR удостоверява самоличността на участниците чрез проверка на документ за самоличност (удостоверения за администратор на лични данни N 390340 и N 394199).

Ако информацията, която попълниш при регистрация, не съвпада с информацията в документа ти за самоличност, ще ти бъде отказан достъп до всички събития, организирани от ClubR.

Приемайки Общите Условия на ClubR, доброволно се съгласявам личните ми данни да бъдат използвани в съответствие с изискванията на Регламента относно защитата на данни 2016-679 както следва:

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

За пръв път участвах и ми беше интересно и забавно. Благодаря за организацията, бяхте перфектни! Хубаво е, че Ви има и помагате хубави неща да се случват!
02.12.2020, след онлайн Бързи срещи 

Здравей, Любомира, ...! Да, с Х се виждаме често, прекарваме голяма част от времето заедно. Всичко е отлично, аз се чувствам чудесно благодарение на връзката ми с нея. Мисля че тя също се чувства така :). Благодаря ти на теб лично и на целия екип на ClubR за тази възможност! {...}   Поздрави,   Х
02.12.2020 - мейл Мачмейкинг