Защо да участваш?

Ако си необвързан и искаш да се запознаеш и веселиш със стотици други необвързани,

Тогава това парти е за теб, защото:
- ще можеш да танцуваш и забавляваш с интересни и хубави хора,
- ще можеш да се включваш в забавни игри и конкурси,

- ще можеш да се запознаваш с всеки, когото си харесал/а,
- или пък ще можеш просто да се се отпуснеш и да се насладиш на купона.


Как протичат нашите партита
Ако харесваш поп фолк, ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил. Също така на нашите партита не се пуши вътре, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите.
Обичайно отваряме входа в 20 часа, тъй като е нужен около час за да влязат между 150 и 200 посетители. В 21 часа стартираме програмата на партито. Всяко наше парти има своя тема и характерни особености, но всички имат обща структура, която обезпечава „смесването” на участниците и запознанствата между тях.

Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:

Намери другата половинка: На входа ще получиш карта за игра и ще трябва да потърсиш у кого е същата карта. Всички намерили се двойки печелят по безплатен шот на бара.
 
Цветна гривна: На влизане ще получиш цветна гривничка. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в по-малката зала, където с помощта на нашите аниматори имат възможност да се запознават в непринудена обстановка.
 
Мини бързи срещи: Запознаваме десетина мъже и десетина жени за по 2-3 минути, след което могат да продължат със запознанствата в основната зала.
 
"Истината или се осмеляваш:" Събираме по 10-ина мъже и толкова жени, за да играят популярната игра и да топят ледовете по между си.
 
Забавни игри и конкурси: В основната зала на клуба провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
 
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.
 
Тест "Колко съвпадения имаш"Съвсем наскоро завършихме този тест, в който можеш да провериш колко потенциални съвпадения имаш измежду няколкото хиляди необвързани, които попълниха теста за партньорски рейтинг на нашия сайт. След това можем заедно да обсъдим резултатите.
 
Снимки от различни наши партита можеш да разгледаш в Галерия или на страницата ни във Facebook.

Колко и какви хора идват на нашите партита
Нашите партита обичайно се посещават от 150 до 200 необвързани. Вече проведохме над 40 партита, на които се запознаваха и забавляваха над 8,000 необвързани на средна възраст 36 години.

Как да се запишеш за парти
Влизаш в профила си на сайта, отиваш на реда на партито, кликаш на лупичката, за да влезеш на страницата на събитието и натискаш бутона „Запиши ме”. След това системата ще ти изпрати автоматично съобщение с потвърждение на записването. Заплащането се извършва на касата на входа на партито.

Какво няма да намериш на нашите партита
- Няма да чуеш чалга, защото за този тип музика си има специализирани клубове.
- Няма да намериш тютюнев дим, защото пушенето в заведенията е забранено, а и пречи на всички останали. До входа на заведението, на чист въздух, винаги има място за пушачи.
- Няма да можеш да намериш пълна тишина и усамотение, тъй като все пак е парти и всеки е дошъл за да се весели и запознава.

!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова допускаме само гости с предварителна регистрация.
Поради големия интерес и за да дадем възможност на повече нови необвързани да посетят нашите партита, се наложи да ограничим регистрациите за участие в парти до максимум 5 за последните 12 месеца.

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018