Какво е това?

 

Ако си необвързан и искаш да се запознаеш и веселиш със стотици други необвързани,

Тогава това парти е за теб, защото:
- ще можеш да танцуваш и забавляваш с интересни и готини хора,
- ще можеш да се включваш в забавни игри и конкурси,

- ще можеш да се запознаваш с всеки, когото си харесал/а,
- или пък ще можеш просто да се отпуснеш и да се насладиш на купона.

 

Как протичат нашите партита
Отваряме в обявения час (обичайно в 19:30 или 20 часа) и отделяме първите 30-60 мин, за да влязат участниците, обичайно около 100 човека, и след това започваме нашата програма. Всяко парти има своя тема и дрескод, но всички имат за цел да забавляват и запознават всички гости.

Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ще трябва да потърсиш у кого е другата половинка, което ти дава добра възможност да се запознаеш с множество други участници. Всички намерили се двойки печелят по безплатен шот на бара.
Цветна гривна: На влизане ще получиш цветна гривна. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите за запознанства в отделна зала, където с помощта на нашите аниматори имат възможност да се запознават лице-в-лице.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал/а или пък ние да му предадем твоето съобщение.
Забавни игри и конкурси: Постоянно провеждаме различни игри, като награждаваме победителите и най-активните участници 
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Колко и какви хора идват на нашите партита
Нашите партита обичайно се посещават от 100 до 200 необвързани, приблизително поравно мъже и жени, на средна възраст 36-37 години.

Как да се запишеш за парти
Влизаш в профила си на сайта, отиваш на реда на партито, кликаш на лупичката, за да влезеш на страницата на събитието и натискаш бутона „Запиши ме”.
Можеш да избереш един от следните начини на заплащане: EasyPay, ePay, с карта или банков превод.

Снимки от различни наши партита можеш да разгледаш в Галерия или на страницата ни във Facebook.

ВАЖНО! Допускаме само гости с предварителна регистрация за събитието. Това ни помага да поддържаме приблизително равен брой мъже и жени участници. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели следното ограничение: твоят брой участия в парти, умножен по 5, е равен на броя на участниците от другия пол, които е необходимо да се регистрират, преди системата да те допусне. Ограничението отпада при запълване на всички места за другия пол.

Влизаш в сайта ни със своя профил. Там ще намериш всички предстоящи събития. Отиваш на страницата на партито и натискаш зеления бутон "Запиши се". След това ще можеш да избереш по какъв начин да заплатиш участието си. Резервираме местата по реда на постъпване на плащанията.

Отваряме партито за регистрации 2-3 седмици предварително. На сайта указваме колко свободни места са останали и след тяхното изчерпване прекратяваме записването за участие.

Можеш да се откажеш до 72 часа преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията или те включваме в списък с участници, които имат право на безплатно участие в друго наше парти в рамките на следващите 18 месеца.
Между 72 и 3 часа преди партито можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства 

Беше естествено, добре организирано, без стресиране, добър шанс за среща с всякакви хора.
20.06.2024, след парти за запознанства 

Бяхте много мили, обстановката беше спокойна и предразполагаща. Благодаря!
30.05.2024, след бързи срещи 

Беше прекрасно и зареждащо събитие! Благодаря на организаторите!  
30.05.2024, след бързи срещи