Търсим точно теб!

Търсим те, за да те запознаем с наш клиент на 34 г, 175/75. Той е балансиран и грижовен. Има добра реализация като финансист. Обича да посещава на културни събития и да спортува.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM134S036. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наш клиент на 42 г, 170/93. Той е грижовен и умее да общува. Има добра реализация като търговски мениджър. Обича прекарва време с детето си, което е на 9 години, да играе футбол с приятели и да пътува.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM142S045. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 46 г, 186/90. Той е грижовен и спокоен. Има добра реализация като финансист. Обича прекарва време с децата си, които са на 16 и 6 години, да се вижда с приятели и да пътува.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM146J044. Участието е напълно безплатно.
Ако си жена на възраст 23-32 г, за да те запознаем с наш клиент на 29 г, 175/75. Той е интелигентен и рационален. Има добра реализация като финансов анализатор. Обича да слуша рок, да се среща с приятели и да чете.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM129I043. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 34 г, 165/55. Дамата е умна и общителна. Има добра реализация като QA. Обича да се вижда с приятели и да слуша музика. Има дете на около 6 години.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM034A037. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 43 г, 176/90. Той е грижовен и последователен. Има добра реализация като инженер-лесовъд. Обича да чете и да се разхожда сред природата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM143I040. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41 г, 171/80. Той е отговорен и грижовен. Има добра реализация като електроинженер. Обича да ходи на планина и се интересува от автомобили.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141I038. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 44 г, 174/54. Дамата е балансирана и грижовна. Има добра реализация като юрисконсулт. Обича да прекарва време навън и да чете.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM044S035. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41г, 171/71. Той е активен, спокоен и постоянен. В свободното си време спортува, обича да се разхожда и да излиза с приятели. Има дете на около 4 години, което живее при майка си. Има добра професионална реализация като финансов директор. От една бъдеща връзка очаква взаимност и доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141K033. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наша клиентка на 37 г, 155/57. Дамата е земна и грижовна. Има добра реализация като инженер. Обича да се вижда с приятели и да чете. Има две деца на около 9 и 5 години.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM037E034. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше весело и забавно, (мини) бързите срещи бяха полезни, организацията перфектна, като цяло съм доволна. Лично за мен да посетя ваше събитие беше извън зоната на комфорт, но се чувствам много добре, че го направих и има полза/смисъл. Имах общуване с много и различни хора.
17.01.2023, след парти за запознанства 

Здравей, Любомира! С Х се виждаме вече малко повече от два месеца. Благодаря ти, че ни запозна! :)  Той е изключително мил и грижовен, много възпитан и внимателен към мен. Истински кавалер е. Аз се чувствам прекрасно с него.  И двамата сме активни и си създаваме взаимно приятни преживявания. Виждам старанието у него нещата между нас да се развиват.  Запозна ме с по-голямата част от приятелите си. Всички са страхотни и виждам доброжелателността, с която ме приемат.  Усмихвам се докато ти пиша всичко това. Благодаря!   Щастлива, мирна и благословена Нова година на теб, на целия екип на ClubR и на вашите семейства! Бъдете здрави!
16.01.2023 - мейл Мачмейкинг