Търсим точно теб!

Искаме да те запознаем с наш клиент на 46 г.,186/80. Той е активен, грижовен и балансиран. Разпуска със спорт и срещи с приятели. Живее в Русе и има добър социален статус. Αко срещне подходящата жена е склонен да се премести да живее и в друг град.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM145B030. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 47 г.,174/95. Той е активен и отговорен мъж. Обича да пътува, да ходи на планина и да поддържа своя YouTube канал. Има стабилна професионална реализация в IT сферата. Би искал да срещне общителна и искрена дама, с която да създадат семейство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM146L028. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 28 г.,177/85. Той е реализиран, отговорен и романтичен. Обича да тренира тенис на корт и да се вижда с приятелите си. Стартирал е собствен бизнес в Пловдив. Би искал да срещне умна млада жена, която харесва активния начин на живот.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM128N027. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 46 г.,198/82. Той е активен, интелигентен, осъзнат и зрял. Обича да спортува и да пътува. Има много добра професионална реализация в IT сферата. Би искал да срещне активна и женствена дама, с която да създадат семейство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM146I026. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 37 г., 180/75. Той е работил в чужбина като университетски преподавател в Китай, Тайланд и Тайван. От около 2 години е в България. В свободното си време обича да чете, да спортува и да се вижда с приятели. От бъдещата връзка би искал споделеност и разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM136A020. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 28 г., 180/70. Той е активен и целенасочен. Има добра реализация като програмист. В свободното си време обича да спортува и да свири на китара. От една бъдеща връзка очаква партньорство, споделеност и общи ценности.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM127D019. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 36г., 174см. Той е интелигентен и рационален. Свободното си време прекарва в спорт, интересува се от инвестиции. От една бъдеща връзка би искал партньорство и семейство. Има ръководна длъжност в IT сферата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM135M018. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 38г, 163/61. Тя е женствена, активна и приветлива. Работи като лекар и има добра професионална реализация. В свободното си време обича да се среща с приятели и да ходи на танци. От бъдещата връзка очаква партньорство и споделеност.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM037I014. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 32г., 179см. Той е аналитичен и отговорен мъж. Стреми се към хармонични отношения и диалогичност. Води активен начин на живот. В свободното си време спортува, прекарва време с приятели и пътува. От една бъдеща връзка би искал разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM131O013. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много добре организирано събитие и приятна атмосфера, както и домакините бяхте много приветливи. Поздравления.
19.09.2022, след бързи срещи 

Събитието беше много приятно и непринудено за такъв тип запознанства. Не се сещам за препоръки.
19.09.2022, след бързи срещи 

Събитието ви е много интересно. Запознах се с интересни хора, които търсят това, което и аз и знаят какво искат. Организацията ви е страхотна. Бих ви препоръчала на познати и приятели.
01.09.2022, след бързи срещи