Търсим точно теб!

Искаме да те запознаем с наш клиент на 32г., 190см. Той е отговорен, интелигентен и разумен. Релаксира със спорт и четене. От една бъдеща връзка би искал споделеност. Има добра професионална реализация в IT сферата и независимо, че живее във Варна, работата му позволява да смени местожителството си.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ132A017. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 40г., 164/60. Тя е земна и балансирана. Работи във финансовата сфера, а в свободното си време пътува и обича да е сред природата. Би желала да намери споделеност в една бъдеща връзка.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ040V15. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 40г., 192см. Той е отговорен и предприемчив мъж. Има добър баланс между професионалния и личния си живот. В свободното си време обича да спотрува, да ходи на кино и да прекарва спокойно време у дома. От една бъдеща връзка би искал партньорство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ140К016. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 37г., 163/61. Тя е женствена, активна и приветлива. Има добра професионална реализация като лекар. В свободното си време танцува и се среща се с приятели. От бъдещата връзка очаква партньорство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ037И14. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 36г., 180см. Той е общителен, умен и реалистичен. Има добра професионална реализация в IT сферата. В свободното си време се разхожда, ходи на фитнес и се вижда с приятели. Когато си почива у дома, предпочита да гледа нещо интересно в Youtube или да чете. Понякога медитира. От една бъдеща връзка би искал разбирателство и следване на общи цели.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ136N011. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 36г., 173см. Той е постоянен и отговорен. Обича да слуша музика, да готви, да ходи на театър и кино. Интересува се от астрономия. От една бъдеща връзка би очаквал партньорство и доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ136N012. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 31г., 179см. Той е аналитичен и отговорен мъж. Стреми се към хармонични отношения и диалогичност. Води активен начин на живот. В свободното си време спортува, прекарва време с приятели и пътува. От една бъдеща връзка би искал разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ131O013. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 39г., 186/88. Той е интелигентен, грижовен и романтичен. Има много добра професионална реализация и изпитва интерес към това, което прави. През свободното си време се занимава с риболов и винарство. Има дете на 6 години и е отговорен баща. От една бъдеща връзка очаква искреност и партньорство. Страхотен мъж за семейство!
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ139Т009. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 38г., 180/80. Той е организиран, рационален, спокоен и насочен към постижения. Има добра професия в сферата на инженерството. Работи много, но би променил това, щом започне сериозна връзка. В свободното си време обича да майстори и сглобява разни джаджи. Харесва динамичната почивка - кара колело, разхожда се сред природата, шофира, спортува и се вижда с приятели. Поддържа близки отношения с брат си. Обича да се грижи за племениците си. Готов е да се грижи за собствено семейство. Би желал връзка, в която ценност са доверието и пратньорстовото. Разбира се и децата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM138K008. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 34г., 173/65. Той е отговорен, жизнерадостен, интелигентен, осъзнат и грижовен. Има добра реализация и социална среда. Поддържа баланс в натовареното си ежедневие чрез разнообразни хобита: кара мотор, ходи на народни танци, обича да пътува и да е сред природата. Когато е у дома обича да гледа комедии, да прави десерти. От една бъдеща връзка очаква искреност и партньорство. Уютен човек за сериозна връзка!
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ134Ν007. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 44г., 170/58. Тя е привлекателна, женствена, артистична, и грижовна. Има добра професионална реализация в арт и дизайн сферата. В свободното си време спортува, пътува и посещава културни събития. Очаква партньорство, споделеност и доверие от една бъдеща връзка, в която ценност са децата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ045S001. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 49г., 178/89. Той е типичен мъж - спокоен, аналитичен, рационален и техничар. Обича да ремонтира разни неща в дома си като хоби. Как да не му се зарадваш, ако ще си правите семейство:) Поддържа добрата си фигура с щанги, тичане, каране на колело. Интелигентен е и има добра професионална реализация. От бъдеща връзка очаква партньорство и разбирателство. Разбира се и деца.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ149R001. Участието е напълно безплатно.
За наш клиент на 55г., 175/75кг. търсим жена, която би желала семейство и уют с мъж, който е готов да се грижи финансово и емоционално за нея. Той няма нищо против дамата да има дете. Търси естествен и добронамерен човек като външността не е най-важното нещо, защото, истински се вижда само със сърцето.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ155N006. Участието е напълно безплатно.
Той е на 34г., 178/87, спокоен, лаконичен, усмихнат и грижовен. Добре реализиран в сферата на финансите. Роден е в малък град, установил се е отдавна в София. Съхранил е искреността в общуването както и класическите човешки ценности. В свободното си време обича да чете, да ходи на театър и да танцува. Семейството и децата са едни от важните неща, които би искал да има в живота си. Чудесна партия за щастлива семейна връзка! Би бил отговорен и отдаден партньор, на когото може да се има доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM134N005. Участието е напълно безплатно.
Би се преместила да живееш в Англия? Нашият клиент е на 41г., 180/85. От 12г. живее и работи в Англия. Той е целенасочен и общителен, в свободното си време чете, пътува и ходи на планина. Има добра реализация в сферата на медицината техника. На този етап от живота си желае семейство, в което ценност са децата и доверието.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ141N003. Участието е напълно безплатно.
Би ли живяла във Варна? Да? Искаме да те запознаем с наш клиент, който е на 36г. и е чудесна „партия“ за създаване на семейство. Интелигентен, балансиран, грижовен и отговорен, той е постигнал и добра реализация в сферата на правото. В свободното си време спортува, пътува, ходи на планина и се среща с приятели.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: ММ136G002. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Браво за добрата организация! За първи път участвам в такива събития, които организирате. Наистина добър начин (дори и чрез zoom) да срещнеш нови хора.
13.01.2022, след онлайн бързи срещи 

Благодаря ви за чудесната организация :)  
10.01.2022, след бързи срещи 

Нямам препоръки, организацията беше идеална! Прекарах си страхотно!!! Благодаря Ви!!!
10.01.2022, след бързи срещи 

Срещите бяха много добре организирани. Благодаря Ви.
10.01.2022, след бързи срещи