Търсим точно теб!

Искаме да те запознаем с наш клиент на 30 г, 175/70. Той е отговорен и аналитичен. Работи в сферата на човешките ресурси, живее в София. Обича да чете и плува. От бъдещата връзка очаква отдаденост.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM130S076. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 36 г, 168/57. Дамата е интелигентна и отговорна. Работи в сферата на комуникациите. Обича да се разхожда сред природата и да се среща с приятели. Живее в София. От бъдещата връзка очаква разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM036V075. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 43 г, 175/75. Той е интелигентен и одухотворен, по професия е софтуерен инженер, от София. Обича да чете и да слуша музика. От бъдещата връзка би искал споделеност и отговорност.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM143I073. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 35 г, 174/95. Той е общителен и искрен, по професия е програмист, от София. Обича да ходи на танци и да прекарва време с приятелите си.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM135B072. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 35 г, 172/75. Той е интелигентен и отговорен, по професия е електроинженер, живее в София. Обича да готви и да пътува. От бъдещата връзка би искал споделеност.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM135N071. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 34 г, 178/84. Той е активен и откровен, по професия е програмист, живее в София. Обича да прекарва времето си в танцуване на латино танци и четене.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM134K067. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 38 г, 189/80. Той е грижовен и активен, живее в София. Прекарал е над 11 години зад граница и след скорошното си прибиране в България би искал да създаде здрава партньорска връзка. Обича да спортува и да чете.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM138M066. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41 г, 188/82. Той е грижовен и активен, по професия е програмист, живее в София. Обича да прекарва времето си в движение и на открито. Има дете на около 4 години, което живее с майка си.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141L065. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наш клиент на 42 г, 190/92. Той е спокоен и грижовен, по професия е лекар, от София. Обича да прекарва време с приятели и се занимава с колекционерство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM142N064. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 43 г, 161/49. Дамата е интелигентна и фина. Работи като координатор проекти. В свободното си време обича да се разхожда, занимава се с фотография и рисува. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM042I062. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 40 г, 165/55. Дамата е артистична и активна. Работи в сферата на IT дизайна. Обича да ходи на народни танци и да рисува. От бъдещата връзка би искала взаимност. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM139E061. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 48 г.,175/100. Той е балансиран и грижовен. Обича да ходи на плуване, вижда се е сприятели и чете литература на икономическа и политическа тематика. Има отлична реализация като инверститор. Би искал да срещне активна дама, която да обичай спокойствието и стабилността. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM147E059. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 36 г, 173/95. Той е спокоен и отговорен. Има добра реализация в банковата сфера. Обича да ходи на планина и да посещава кино и театър. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM137M060. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 31 г, 182/73. Той е целенасочен и активен. Има добра реализация като софтуерен инженер. Обича да ходи на танци и да се среща с приятели. От бъдещата връзка би искал взаимност. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM130F058. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 36 г, 178/85. Той е умен и артистичен. Има добра реализация в IT сферата. Обича да кара планинско колело, да се среща с приятели и да чете. От бъдещата връзка би искал доверие. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM135K056. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41 г, 182/100. Той е ведър и интелигентен, работи като специалист по софтуерно качество, от София. Обича бордови игри и да посещава музикални фестивали. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM140B054. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 52 г, 163/50. Дамата е интелигентна и лъчезарна. С добра реализация като дизайнер на сградни конструкции. Обича да живее цветно и активно. Би искала връзка, основана на споделеност и хармоничност. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM051R052. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 34 г, 168/78. Той е зрял и грижовен. Има много добра професионална реализация като авио инженер. Обича да ходи на планина и да играе билярд. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM133D051. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 51 г.,186/80. Той е интелигентен и искрен. Обича да разпуска, като се вижда с приятели и ходи на планина. От бъдещата връзка би искал партньорство и семейство. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM150V048. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наша клиентка на 41 г, 178/65. Дамата е уравновесена и спокойна. Има добра реализация като юрист. Обича да се вижда с приятели и да ходи на на кино. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM040I046. Участието е напълно безплатно.
Ако си жена на възраст 23-33 г, за да те запознаем с наш клиент на 30 г, 175/75. Той е интелигентен и рационален. Има добра реализация като финансов анализатор. Обича да слуша рок, да се среща с приятели и да чете. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM129I043. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 29 г, 175/84. Той е интелигентен и последователен. Има добра реализация като програмист. Обича да ходи на танци, на катерене и да свири на пиано. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM128K042. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 42 г, 171/80. Той е отговорен и грижовен. Има добра реализация като електроинженер. Обича да ходи на планина и се интересува от автомобили. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141I038. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 29 г.,177/85. Той е реализиран, отговорен и романтичен. Обича да тренира тенис на корт и да се вижда с приятелите си. Стартирал е собствен бизнес в Пловдив. Би искал да срещне умна млада жена, която харесва активния начин на живот.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM128N027. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 34г, 190/94. Той е отговорен, интелигентен и разумен. Релаксира със спорт и четене. Има добра професионална реализация в IT сферата. Независимо, че живее във Варна, работата му позволява да смени местожителството си, ако срещне човек, с когото биха градили семейство. От една бъдеща връзка очаква споделеност и доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM132A017. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства