Търсим точно теб!

Искаме да те запознаем с наш клиент на 45 г.,186/80. Той е активен, грижовен и балансиран. Разпуска със спорт и срещи с приятели. Живее в Русе и има добър социален статус. Αко срещне подходящата жена е склонен да се премести да живее и в друг град.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM145B030. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 46 г.,174/95. Той е активен и отговорен мъж. Обича да пътува, да ходи на планина и да поддържа своя YouTube канал. Има стабилна професионална реализация в IT сферата. Би искал да срещне общителна и искрена дама, с която да създадат семейство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM146L028. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 29г, 175/90. Той е интелигентен, искрен и грижовен. Обича предизвикателствата. В свободното време слуша музика и ходи на кино. Харесва работата си и отделя време за допълнително професионално развитие. Би желал да има дългосрочна връзка.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM129P029. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 28 г.,177/85. Той е реализиран, отговорен и романтичен. Обича да тренира тенис на корт и да се вижда с приятелите си. Стартирал е собствен бизнес, който успешно развива. Би искал да срещне умна млада жена, която харесва активния начин на живот.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM128N027. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41 г.,179/98. Той е активен и интелигентен. Има стабилен собствен бизнес, а в свободното си време обича да ходи на планина, на концерти и да спортува. Има дете на около 13 години. Търси женствена и активна дама, с която да споделят ежедневието и приятните моменти.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141A025. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 50 г.,184/81. Той е готин, интересен, интелигентен и жизнен. Постигнал е много добра професионална реализация. В свободното си време обича да пътува, да посещава нови места и да спортува. Търси активна и балансирана дама, с която да споделят свободното си време и да се наслаждават на хубавата страна на живота.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM150P023. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 42 г., 190/80. Той е спокоен и балансиран. Има добра професионална реализация във финансовата сфера. В свободното си време обича да чете и да спортува, като любим спорт му е плуването. От бъдещата си връзка очаква споделеност и доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM142R021. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 40г.,175/80. Той е спокоен, балансиран, отговорен и организиран. В свободното си време предпочита активните занимания - ски и гмуркане. Търси спокойна и балансирана жена, с която да споделят общи ценности, в които важно място заемат семейството и децата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM140M022. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 37 г., 180/75. Той е работил в чужбина като университетски преподавател в Китай, Тайланд и Тайван. От около 2 години е в България. В свободното си време обича да чете, да спортува и да се вижда с приятели. От бъдещата връзка би искал споделеност и разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM136A020. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 27 г., 180/70. Той е активен и целенасочен. Има добра реализация като програмист. В свободното си време обича да спортува и да свири на китара. От една бъдеща връзка очаква партньорство, споделеност и общи ценности.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM127D019. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 31г., 181см. Той е интелигентен, активен, отговорен, спокоен и грижовен. Има добра професия в сферата на електроинженерството. Обича да кара колело и да слуша музика. Цени приятелите си и прекарва време със семейството си. Би желал връзка, в която ценност са разбирателството и уважението
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM130A010. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 35г., 174см. Той е интелигентен и рационален. Свободното си време прекарва в спорт, интересува се от инвестиции. От една бъдеща връзка би искал партньорство и семейство. Има ръководна длъжност в IT сферата.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM135M018. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 41г, 164/60. Тя е чаровна, земна и балансирана. Работи във финансовата сфера, а в свободното си време обича да пътува и да е сред природата. От една бъдеща връзка би желала споделеност и доверие.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM040V015. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 38г, 163/61. Тя е женствена, активна и приветлива. Работи като лекар и има добра професионална реализация. В свободното си време обича да се среща с приятели и да ходи на танци. От бъдещата връзка очаква партньорство и споделеност.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM037I014. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 32г., 179см. Той е аналитичен и отговорен мъж. Стреми се към хармонични отношения и диалогичност. Води активен начин на живот. В свободното си време спортува, прекарва време с приятели и пътува. От една бъдеща връзка би искал разбирателство.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM131O013. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 34г., 173/65. Той е отговорен, жизнерадостен, интелигентен, осъзнат и грижовен. Има добра реализация и социална среда. Поддържа баланс в натовареното си ежедневие чрез разнообразни хобита: кара мотор, ходи на народни танци, обича да пътува и да е сред природата. Когато е у дома обича да гледа комедии, да прави десерти. От една бъдеща връзка очаква искреност и партньорство. Уютен човек за сериозна връзка!
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM134Ν007. Участието е напълно безплатно.
За наш клиент на 56г., 175/75кг. търсим жена, която би желала семейство и уют с мъж, който е готов да се грижи финансово и емоционално за нея. Той няма нищо против дамата да има дете. Търси естествен и добронамерен човек като външността не е най-важното нещо, защото, истински се вижда само със сърцето.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM155N006. Участието е напълно безплатно.
Би се преместила да живееш в Англия? Нашият клиент е на 42г., 180/85. От 13г. живее и работи в Англия. Той е целенасочен и общителен, в свободното си време чете, пътува и ходи на планина. Има добра реализация в сферата на медицината техника. На този етап от живота си желае семейство, в което ценност са децата и доверието.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141N003. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

yes sure, we are still together.  We moved in together and everything is going well between us.  It was a pretty good match ;-)    Best regards
14.06.2022 - мейл Мачмейкинг 

Чудесна организация, благодаря
23.05.2022, след бързи срещи 

Всичко беше организирано по много професионален начин.
23.05.2022, след бързи срещи 

Събитието е организирано на много високо ниво!  
19.05.2022, след бързи срещи 

Приятно беше, водещите бяха любезни и отзивчиви.
16.05.2022, след бързи срещи