Търсим точно теб!

Искаме да те запознаем с наш клиент на 40 г, 182/100. Той е ведър и интелигентен, работи като специалист по софтуерно качество, от София. Обича бордови игри и да посещава музикални фестивали. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM140B054. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 31 г, 174/65. Дамата е интелигентна и динамична. Работи в сферата на туризма, а по образование е лингвист. Обича да танцува и да се вижда с приятели. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM031I053. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наша клиентка на 52 г, 163/50. Дамата е интелигентна и лъчезарна. С добра реализация като дизайнер на сградни конструкции. Обича да живее цветно и активно. Би искала връзка, основана на споделеност и хармоничност. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM051R052. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 33 г, 168/78. Той е зрял и грижовен. Има много добра професионална реализация като авио инженер. Обича да ходи на планина и да играе билярд. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM133D051. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 38 г, 183/80. Той е открит и отговорен. Има добра реализация като химик и иска да се преквалифицира като програмист. Обича да се вижда с приятели и да посещава спортни и културни събития. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM137I050. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 54 г.,180/80. Той е интелигентен и активен. Има много добра професионална реализация като специалист по изкуствен интелект. Разпуска с фитнес и тренировки по Кунг фу, а също така обича да чете и да ходи на театър. От бъдещата връзка би искал споделеност. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM153A049. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 50 г.,186/80. Той е интелигентен и искрен. Обича да разпуска, като се вижда с приятели и ходи на планина. От бъдещата връзка би искал партньорство и семейство. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM150V048. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наша клиентка на 40 г, 178/65. Дамата е уравновесена и спокойна. Има добра реализация като юрист. Обича да се вижда с приятели и да ходи на на кино. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM040I046. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наш клиент на 42 г, 170/93. Той е грижовен и умее да общува. Има добра реализация като търговски мениджър. Обича прекарва време с детето си, което е на 9 години, да играе футбол с приятели и да пътува. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM142S045. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 41 г, 183/78. Той е активен и балансиран. Има добра реализация като компютърен специалист. Обича да слуша аудио книги и да кара сноуборд. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM140I041. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 46 г, 186/90. Той е грижовен и спокоен. Има добра реализация като финансист. Обича прекарва време с децата си, които са на 16 и 6 години, да се вижда с приятели и да пътува. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM146J044. Участието е напълно безплатно.
Ако си жена на възраст 23-33 г, за да те запознаем с наш клиент на 30 г, 175/75. Той е интелигентен и рационален. Има добра реализация като финансов анализатор. Обича да слуша рок, да се среща с приятели и да чете. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM129I043. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 28 г, 175/84. Той е интелигентен и последователен. Има добра реализация като програмист. Обича да ходи на танци, на катерене и да свири на пиано. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM128K42. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 43 г, 176/90. Той е грижовен и последователен. Има добра реализация като инженер-лесовъд. Обича да чете и да се разхожда сред природата. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM143I040. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 42 г, 171/80. Той е отговорен и грижовен. Има добра реализация като електроинженер. Обича да ходи на планина и се интересува от автомобили. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM141I038. Участието е напълно безплатно.
Търсим те, за да те запознаем с наша клиентка на 38 г, 155/57. Дамата е земна и грижовна. Има добра реализация като инженер. Обича да се вижда с приятели и да чете. Има две деца на около 10 и 6 години. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM037E034. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 28 г., 180/70. Той е активен и целенасочен. Има добра реализация като програмист. В свободното си време обича да спортува и да свири на китара. От една бъдеща връзка очаква партньорство, споделеност и общи ценности. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM127D019. Участието е напълно безплатно.
Искаме да те запознаем с наш клиент на 32г., 181см. Той е интелигентен, активен, отговорен, спокоен и грижовен. Има добра професия в сферата на електроинженерството. Обича да кара колело и да слуша музика. Цени приятелите си и прекарва време със семейството си. Би желал връзка, в която ценност са разбирателството и уважението. Живее в София.
Ако те заинтригувахме, попълни Теста за съвпадения на сайта ни и ни изпрати линк към резултатите на matchmaking@clubr.bg като посочиш следния код: MM130A010. Участието е напълно безплатно.
Тук е възможно да откриеш човека, когото търсиш отдавна!
Разгледай описанията на наши клиенти от програмата за индивидуални запознанства Мачмейкинг, за които в момента правим активно търсене.
Дали имаш съвпадение с човека, чието представяне ти допада, ще разбереш, ако попълниш Теста за съвпадения и ни пишеш на matchmaking@clubr.bg, като посочиш съответния код.
Ще ти отговорим в рамките на два работни дни, за да ти кажем дали имате съвпадение на база Тест. Ако имате съвпадение, ще се уговорим за ден и час, за да изготвим твой профил. Ако и на база Мачмейкинг профил имате съвпадение, ще ви разменим визитки.
Повече за програмата Мачмейкинг можеш да прочетеш ТУК.

Участието в Мачмейкинг на Пасивен абонамент е безплатно.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много сте добри, много благодаря на Мария и на Любомира за отличната и приятна обстановка !
22.05.2023, след бързи срещи 

Атмосферата беше много приятна :)
22.05.2023, след бързи срещи 

Всичко е чудесно организирано!
22.05.2023, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна. Изкарах си добре и срещнах интересни хора.
16.05.2023, след парти за запознанства 

Всичко беше организирано с много грижа и такт. Забавлява се страхотно и се запознах с много млади и интелигентни хора. Определено ще Ви препоръчам на познати и приятели.
15.05.2023, след парти за запознанства