Хапче за любов

Разни, 15.02.2019

Обикновено сутрин не бързам да ставам, защото ми харесва онова блажено безвремие между сънищата и настъпващото. От тук, от там се промъкват разни мисли и идеи, понякога дотолкова интересни, че на моменти се чудя дали не е по-добре да прекарвам по-голямата част от времето си в такава творческа полудрямка.


Но днес ме очаква изненада. От нощното шкафче ме гледа някаква кутийка и на нея се мъдри едно „Отвори ме!”, направо класика в жанра. Не се сещам да съм прекалявал с нещо снощи, но пък още по-малко се сещам откъде се е взела тази дяволийка. Не съм котка, значи би трябвало безопасно да мога да я отворя, при хората това се нарича любознателност.

Под капачето мистерията продължава – малко розово хапчета и някакво листче: „Уважаеми потребителю, вие сте щастлив получател на първата серия от нашите уникални „Хапчета за любов” – сертифицирани от Международната Асоциация За Адаптивно Любовно Отношение (МАЗАЛО) и само тази седмица с рекламна цел се доставят напълно безплатно на 100 щастливци, избрани необвързани късметлии. Гарантираме, че до 3 дни ще срещнете любовта на своя живот! В приложения линк можете да прочетете отзиви от хиляди благодарни клиенти.”

Брей, аз досега и тройка от Тотото не съм печелил, но най-накрая щастието ми се усмихва, при това широко. Посягам към хапчето, но се сещам за безплатното сиренце и…

… най-накрая се събуждам окончателно…

и се замислям.

Добре би било някой да направи истинско хапче за любов, не че не се пробват от столетия насам: то билки и отвари, то заклинания и молитви. Е, напоследък предлагането се модернизира: семинари, обучения, тренинги, коучинги, он- и офлайн курсове – избери, плати и получи, при това най-често с гаранция. Все пак май хапче би било най-добре - бързо, лесно, ефикасно.

Само че,

Дали ще се намери някоя да ме хареса, въпреки че мама и сутрин, и вечер ме уверява, че съм и хубав, и умен? Кога ще намеря време, като трябва всеки ден да ходя на работа? Как да се откажа от сбирките с момчетата? Защо да си давам зор за свалки, че и да се набутвам по заведения?

А и днешните момичетата са едни капризни и високомерни и само чакат да проявиш внимание, за да навирят нос и да те отрежат.

Май е по-добре да изчакам все пак дали няма да ги направят накрая тези хапчета. А и ако ми е писано да срещна любовта, няма да ми се размине.

А дотогава и Tinder си е добре, оглеждаш ги и ги отсвирваш, наляво, наляво и така…

Автор: Румен Карамихалев

Ако искаш да получаваш индивидуални предложения за подходящи за теб запознанства в Мачмейкинг, попълни или актуализирай своя Тест за съвпадения и маркирай в профила си, че си съгласен да получаваш информация от ClubR.

  КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

  Благодаря за хубавото парти. Всичко беше на ниво и организирано много добре. Вие наистина сближавате хората! Бъдете здрави и щастливи. Екипът Ви е чудесен! 
  21.05.2019, след парти 

  За първи път бях на събитие "Бързи срещи" и много ми допадна. Срещнах мили хора и ми беше приятно. Хората от екипа Ви са супер!
  20.05.2019, след бързи срещи 

  Сърдечно БлагоДаря! Благодарение на Вас открих любовта на моя живот. Това се случи миналата година на 14 септември на партито за необвързани. Оттогава и до ден днешен сме заедно, аз и моята по-добра половинка. Щастливи сме заедно и се радваме на живота, който и двамата заслужаваме. Благодаря ви, че ви има. Сърдечни поздрави от нас.
  11.05.2019, в отговор на поздрав за рожден ден