Хапче за любов

Разни, 15.02.2019

Обикновено сутрин не бързам да ставам, защото ми харесва онова блажено безвремие между сънищата и настъпващото. От тук, от там се промъкват разни мисли и идеи, понякога дотолкова интересни, че на моменти се чудя дали не е по-добре да прекарвам по-голямата част от времето си в такава творческа полудрямка.


Но днес ме очаква изненада. От нощното шкафче ме гледа някаква кутийка и на нея се мъдри едно „Отвори ме!”, направо класика в жанра. Не се сещам да съм прекалявал с нещо снощи, но пък още по-малко се сещам откъде се е взела тази дяволийка. Не съм котка, значи би трябвало безопасно да мога да я отворя, при хората това се нарича любознателност.

Под капачето мистерията продължава – малко розово хапчета и някакво листче: „Уважаеми потребителю, вие сте щастлив получател на първата серия от нашите уникални „Хапчета за любов” – сертифицирани от Международната Асоциация За Адаптивно Любовно Отношение (МАЗАЛО) и само тази седмица с рекламна цел се доставят напълно безплатно на 100 щастливци, избрани необвързани късметлии. Гарантираме, че до 3 дни ще срещнете любовта на своя живот! В приложения линк можете да прочетете отзиви от хиляди благодарни клиенти.”

Брей, аз досега и тройка от Тотото не съм печелил, но най-накрая щастието ми се усмихва, при това широко. Посягам към хапчето, но се сещам за безплатното сиренце и…

… най-накрая се събуждам окончателно…

и се замислям.

Добре би било някой да направи истинско хапче за любов, не че не се пробват от столетия насам: то билки и отвари, то заклинания и молитви. Е, напоследък предлагането се модернизира: семинари, обучения, тренинги, коучинги, он- и офлайн курсове – избери, плати и получи, при това най-често с гаранция. Все пак май хапче би било най-добре - бързо, лесно, ефикасно.

Само че,

Дали ще се намери някоя да ме хареса, въпреки че мама и сутрин, и вечер ме уверява, че съм и хубав, и умен? Кога ще намеря време, като трябва всеки ден да ходя на работа? Как да се откажа от сбирките с момчетата? Защо да си давам зор за свалки, че и да се набутвам по заведения?

А и днешните момичетата са едни капризни и високомерни и само чакат да проявиш внимание, за да навирят нос и да те отрежат.

Май е по-добре да изчакам все пак дали няма да ги направят накрая тези хапчета. А и ако ми е писано да срещна любовта, няма да ми се размине.

А дотогава и Tinder си е добре, оглеждаш ги и ги отсвирваш, наляво, наляво и така…

Автор: Румен Карамихалев

Ако искаш да получаваш индивидуални предложения за подходящи за теб запознанства в Мачмейкинг, попълни или актуализирай своя Тест за съвпадения и маркирай в профила си, че си съгласен да получаваш информация от ClubR.

  КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

  Благодаря, с най-добри чувства за тези, които правят щастието и любовта възможен изход!
  06.07.2019, в отговор на поздрав за рожден ден 

  Mястото е най-доброто и предразполагащo за запознанства. Музиката, обстановката са перфектни. Персоналът е толкова свеж и усмихнат и създава настроение за танци и за нещо, което е възможно да се случи.
  17.06.2019, след парти в клуб Disco 

  Бих искала да споделя, че организационно се справяте чудесно!
  24.06.2019, след Бързи срещи