Митове за Бързите Срещи

Бързи срещи, 25.11.2013

Мит номер 1: Мога да опозная човек за 6 минути.
Често ни питат: „Ама как така ще опознаеш човек за 6 минути?” Истината е, че не можеш, и ние никога не сме твърдели обратното. Бързите Срещи разчитат на създалата се химия и енергия между хората – това може да се усети само при живия контакт и сме уверени, че участниците в събитията ще го потвърдят. За 6 минути нямаш за цел да научиш всичко за събеседника си и да му/й предложиш брак. За тази кратка среща усещаш дали човекът ти е интересен, дали извиква емоция в теб и дали имаш желание да се видите отново. Разбира се, имаш време да попиташ неща, които са определящи за твоите връзки – пушене, деца или каквото друго е важно за теб.

Мит номер 2: Трябва да имаш проблем с общуването, за да участваш в Бързи Срещи.
Всъщност е точно обратното – ако имаш проблем с общуването, няма да ти е лесно на  Бързи Срещи. Те ти дават възможност да се срещнеш с много хора за кратко време, но не те учат как да го правиш. Ако не можеш да общуваш с един човек, още по-трудво ще общуваш с 10. Затова Бързи Срещи са най-подходящи за динамичните хора, които общуват с лекота.

Мит номер 3: Ако ми е писал „да”, вече съм го спечелил(а).
Не се отпускай, когато получиш съвпадение, мислейки си, че той/тя вече е твой/твоя. Ако можем да използваме футболната терминология, „да” в анкетата не означава, че си победил(а), а че са те пуснали да играеш. Тепърва трябва да разкриеш колко си забавен(а) и интересен(а). Така че, продължавай да показваш най-доброто от себе си!

Мит номер 4: Трябва да се получи от първия път.
На едно събитие една от участничките каза по повод на един господин „Но той каза, че е идвал и друг път!”, с тон, сякаш този факт го лишава автоматично от шанс за втора среща среща. Все пак при Бързите Срещи, както и в реалния живот, има доза шанс. Срещаш 10 човека и ако с никой от тях не се е получило, това не значи, че ти има нещо. Има хора, които намират подходящ партньор от първия път и такива, които идват на повече събития. Не смятаме, че едните са по-лоши или по-добри от другите.

 

От тук можеш да свалиш нашата нова брошура "Пътеводител за Първа Среща".

 

  КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

  (Беше ли полезно за теб участието ти в програмата ММ? С какво?) Да, беше полезно. Срещнах приятни дами, както и се замислих над това как да бъда по-добра версия на себе си
  В отговор на въпрос от анкета след участие в програмата Мачмейкинг 

  Здравейте, благодаря за пожеланията. Любовта я намерих при Вас преди две години, а преди няколко месеца сключихме и граждански брак :)   
  19.05.2020, в отговор на поздрав за рожден ден 

  Здравейте, ClubR! Още на първата бърза среща се запознах с човек, с който се оказахме сродни души и вече живеем заедно. БЛАГОДАРЯ ВИ, че ми помогнахте!
  04.05.2020, от нашата поща