Митове за Бързите Срещи

Бързи срещи, 25.11.2013

Мит номер 1: Мога да опозная човек за 6 минути.
Често ни питат: „Ама как така ще опознаеш човек за 6 минути?”. Истината е, че не можеш, и ние никога не сме твърдели обратното. Бързите Срещи разчитат на създалата се химия и енергия между хората – това може да се усети само при живия контакт и сме уверени, че участниците в събитията ще го потвърдят. За 6 минути нямаш за цел да научиш всичко за събеседника си и да му/ѝ предложиш брак. За тази кратка среща усещаш дали човекът ти е интересен, дали извиква емоция в теб и дали имаш желание да се видите отново. Разбира се, имаш време да попиташ неща, които са определящи за твоите връзки – пушене, деца или каквото друго е важно за теб.

Мит номер 2: Трябва да имаш проблем с общуването, за да участваш в Бързи Срещи.
Всъщност е точно обратното – ако имаш проблем с общуването, няма да ти е лесно на Бързи Срещи. Те ти дават възможност да се срещнеш с много хора за кратко време, но не те учат как да го правиш. Ако не можеш да общуваш с един човек, още по-трудно ще общуваш с 10. Затова Бързи Срещи са най-подходящи за динамичните хора, които общуват с лекота.

Мит номер 3: Ако ми е писал „да”, вече съм го спечелил/-а.
Не се отпускай, когато получиш съвпадение, мислейки си, че той/тя вече е твой/твоя. Ако можем да използваме футболната терминология, „да” в анкетата не означава, че си победил/-а, а че са те пуснали да играеш. Тепърва трябва да разкриеш колко си забавен/-а и интересен/-а. Така че продължавай да показваш най-доброто от себе си!

Мит номер 4: Трябва да се получи от първия път.
На едно събитие една от участничките каза по повод на един господин „Но той каза, че е идвал и друг път!”, с тон, сякаш този факт го лишава автоматично от шанс за втора среща. Все пак при Бързите Срещи, както и в реалния живот, има доза шанс. Срещаш 10 човека и ако с никой от тях не се е получило, това не значи, че ти има нещо. Има хора, които намират подходящ партньор от първия път и такива, които идват на повече събития. Не смятаме, че едните са по-лоши или по-добри от другите.

 

От тук можеш да свалиш нашата брошура "Пътеводител за Първа Среща".

 

    КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

    Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
    28.03.2024, след бързи срещи 

    Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
    07.03.2024, след парти за запознанства 

    Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
    20.02.2024, след парти за запознанства 

    Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
    19.02.2024, след парти за запознанства