№ 85 – ШОКОЛАД (40 x 40)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 08.12.2023
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 35 - 50
  • Възраст жени: 33 - 50
  • Платили мъже: 40
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 27
  • Свободни места за жени: 13

Цена: 25.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

ПАРТИ "ШОКОЛАД"

Време е за най-сладкото ни парти!


Последното ни шоколадово парти за 2023 г. ще e най-ендорфиновото и сладко събитие за годината! На всеки участник ще раздаваме шоколад с подкрепата на Milka. Какаово, сладко, енергично, емоционално... включи се, за да се запознаеш с нови хора, а може би и с онзи Специален за теб Човек!

За последните 12 години сме направили над 80 партита за необвързани, като всяко се посещава от около 100 човека. За да участваш в събитието е необходимо да се регистрираш и да заплатиш предварително. Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност.
По време на партито клубът е запазен само за нашето събитие. 

Можеш да се откажеш от участие до 72 ч. преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията или те включваме в списък с участници, които имат право на безплатно участие в друго наше парти в рамките на следващите 18 месеца. До 3 ч. преди партито можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 3 регистрации за парти през последните 12 месеца.

Ето част от игрите, с които ще топим ледовете:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2 минути), на които да се запознаят с 10 до 15 човека от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш шоколад - талисман и ако намериш кой от другия пол има същия, ще получите по безплатен шот на бара.

Танцови предизвикателства и игри, за които този път ще ни помагат и момичетата от Зумба фитнес с Мария К.

Флирт карти: Нашите аниматори ще раздават флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал. Купидончетата ни ще са наблизо и ако  ти е трудно да го/я заговориш, повикай ги, за да ти помогнат.

Ще има... Викторини и други забавни игри, в които за победителите и най-активните участници сме предвидили подаръци.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 8 декември (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ВХОД: 25 лева. Заплащането се извършва предварително.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре и професионално организирано.
30.11.2023, след бързи срещи 

Здравей, Любомира! Привет на всички от екипа на Мачмейкинг, ClubR! Ние с Х се оженихме и аз съм една щастлива прясна булка!    Ще пиша допълнително следващата седмица, за да уговорим удобен ден и час - да дойдем и да благодарим лично.  И да ни видите колко си отиваме заедно... Бъдете здрави и до скоро! 
08.11.2023, мейл Мачмейкинг 

Нямам забележки, прекрасно събитие.
06.11.2023, след бързи срещи