№ 91 – МОРСКО ПАРТИ (40 x 40)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 14.06.2024
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 36 - 52
  • Възраст жени: 32 - 52
  • Платили мъже: 35
  • Свободни места за мъже: 5
  • Платили жени: 25
  • Свободни места за жени: 15
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

МОРСКО ПАРТИ

Дрескод: синьо и бяло или с морски аксесоари

Вече си мечтаем за плаж, море и летни свалки, затова – да потренираме :) Партитата за запознанства са най-лесният начин да се запознаваш с нови необвързани хора, да разчупваш социалния си кръг и най-вече шанс да срещнеш Него или Нея! Чрез нашите събития сме събрали над 1200 двойки.

Стартирахме през 2010 г. и партитата ни вече са разпознаваем елемент от клубната културата на столицата. С толкова много опит е ясно, че сме супер PRO:) В сигурни ръце си! Яките емоции и запознанства са гарантирани!

За да участваш в партито, е необходимо да се регистрираш и да заплатиш предварително. Ако идваш за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност. По време на събитието клубът е запазен само за нашето парти.

Можеш да се откажеш от участие до 72 ч. преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията или те включваме в списък с участници, които имат право на безплатно участие в друго наше парти в рамките на следващите 18 месеца. До 3 ч. преди партито можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949.

Държим партита ни да са място за запознанства с нови хора, поради което има следното ограничение: системата ще те допусне, след като се запишат необвързани от другия пол, равни на броя на досегашните ти участия, умножен по 5. Ограничението отпада при запълване на всички места за другия пол.

Ето част от игрите, с които ще топим ледовете и нагорещяваме обстановката:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2-3 минути).

Танцови предизвикателства и игри, в които този път ще са замесени щурите момичета от Зумба с Мария К. Ако желаеш да загрееш за партито, можеш да потренираш с тях и онлайн ТУК и офлайн ТУК.

Флирт карти: С тях можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал/-а. Купидончетата ни ще са наблизо, за да помагат:)

Ще има и други игри, в които ще раздаваме подаръци за най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни. Ако не искаш да бъдеш сниман/-а, просто трябва да ни предупредиш на входа

КОГА: 14 юни (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ТАКСА: 29 лева. Заплащането се извършва предварително.

ДРЕСКОД: синьо и бяло или с морски аксесоари. Дрескодът не е задължителен.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше на ниво. Дори с някои събеседници не ми достигна времето за доопознаване.
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията на събитието беше изключително добра  
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна, а водещите излъчваха позитивизъм и добро настроение. Препоръчвам силно!
10.07.2024, след бързи срещи 

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства