№ 36 - СНЕЖНО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 14.01.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 95
  • Свободни места за жени: 5
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

 
НОВА ГОДИНА - НОВ КЪСМЕТ

Отминаха дългите празници и се наложи да се потопим в ежедневието. Затова решихме още в началото на новата година да организираме парти, с което поне за вечер да върнем празничното настроение. И естествено да проверим какви нови запознанства ще ни донесе Новата Година заедно с други готини и интелигентни необвързани. Както винаги, ние ще улесняваме запознанствата с различните ни формати запознанства и забавни игри.

Вече четири години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 34-35 години, приблизително поравно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето разкази за някои от тях:
 
Ето част от забавленията, които те очакват:
Мини Мачмейкинг: Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" и да ни го изпратиш до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултатис уточнение "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито.
Намери другата половинка: На входа ще получиш снежинка с думичка и ще трябва да намериш същата у някого от другия пол, за да получите по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознаваме с други гости на партито.
Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.
Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.
Мини Бързи срещиСрещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи.
 

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.

Час14 януари (четвъртък) от 20:00 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрескод: Бели дрехи или поне част от облеклото. Коледни/Новогодишни аксесоари и дрехи са добре дошли. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще срещнеш много нови хора.

Билет:

- 10 лв. - с предварителна регистрация

- 15 лв. - без предварителна регистрация или без дрескод
 

При изчерпване капацитета заведението си запазваме правото да допускаме само гости с предварителна регистрация.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Подкрепата, която давате на хората, е изключителна!!! Това, което правите, е прекрасно!!  
20.09.2021, след онлайн бързи срещи 

Много ми хареса събитието, свеж екип, добре подбрана бекграунд музика. Определено бих дошъл пак :)  
16.09.2021, след онлайн бързи срещи 

Здравей,  С Х сме заедно и сме добре(само от суеверие не използвам по-силни думи). Искрено благодаря за огромния принос от ваша страна да се срещна с Х.   Поздрави, Х
02.09.2021 - мейл Мачмейкинг